Cea mai ieftina masina din lume ajunge si in Europa

Cea mai ieftina masina din lume ajunge si in Europa
Desi in India, unde nu prea s-a auzit de normele pentru siguranta auto, Tata Nano costa 2000 de Euro in versiunea de baza, in Europa, Nano se va lansa in 2013, dar la un pret ceva mai mare. Se pare ca cea mai ieftina masina din lume, nu va fi tocmai ieftina, in Europa.
Distribuie pe Facebook
Versiunea Nano disponibila pe piata europeana va fi comercializata, insa, la pretul de aproximativ 5.000 de euro, si nu la 2.000 de euro, cat costa varianta comercializata in India.
Se lucreaza la o versiune pentru Europa, asa cum au anuntat Indienii la Geneva. Pretul acestui model va fi semnificativ mai mare fata de 2.000 de euro cat costa versiunea de baza comercializata in India. Pretul estimativ va fi de 5.000 de euro pentru Nano Europa.

"Va fi vorba de o masina cu patru locuri, pachet complet de siguranta si un motor diesel cu trei cilindri cu o capacitate de 68 de cai putere", a precizat directorul grupului indian.

Tata Nano va fi disponibila si in Romania, probabil la un pret apropiat de 5000 de Euro. Insa pe o piata asa de competitiva, Nano va avea probleme mari in a se impune pe segmentul masinilor mici si economice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2011