Cea mai ieftina masina pe care Audi o vinde acum a primit mai multe imbunatatiri. Nemtii au publicat de curand primele imagini si detalii oficiale

Cea mai ieftina masina pe care Audi o vinde acum a primit mai multe imbunatatiri. Nemtii au publicat de curand primele imagini si detalii oficiale
  • Cea mai ieftina masina pe care Audi o vinde acum a primit mai multe imbunatatiri
  • Nemtii au publicat de curand primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un plus de putere pentru motorizarea de top - comercializata sub indicativul 40 TFSI.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape trei ani, chiar la jumatatea verii lui 2018, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub denumirea de Audi A1 a primit recent - zilele acestea, mai multe imbunatatiri. Printre vestile bune pregatite clientilor se numara si o versiune S line competition, care promite sa aduca cu sine si diferite accente de culoare neagra: mata sau high-gloss.

Disponibila deja la vanzare - la preturi incepand de la putin peste 27.400 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv nenumarate detalii finisate intr-o nuanta inchisa de gri, dar si blocuri optice cu tenta fumurie, conform oficialilor nemti.

Aceeasi gama oferita de compania Audi sub numele de A1 Sportback se mai poate lauda, de asemenea, si cu un plus de putere. Modificarea in cauza se adreseaza - ce este drept, doar motorizarii de top 40 TFSI, al carui benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri urmeaza sa livreze acum rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 207 cai, potrivit producatorului din Ingolstadt.

In ceea ce priveste disponibilitatea, primele exemplare ale retetei cu pricina nu vor fi livrate mai devreme de luna august - astfel ca potentialii cumparatori mai au de asteptat cateva saptamani bune daca iau decizia de a plasa o comanda.

Audi A1 Sportback S line competition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2021