Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Galerie foto completa

Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major. Galerie foto completa
  • Cea mai ieftina masina pe care Volkswagen o vinde in Romania a primit un facelift major
  • Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie nici macar un singur motor diesel
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie nici macar un singur motor diesel, marea batalie urmand a se da intre trei benzinare si un propulsor pe gaz natural comprimat.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape patru ani, inca din a doua jumatate a lunii iunie, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Volkswagen Polo a primit - in aceasta saptamana - un facelift major. Anuntata pe parcursul zilelor trecute, prin intermediul unei fotografii de tip teaser, versiunea mult imbunatatita a gamei care concureaza impotriva unor produse precum Ford Fiesta, dar si Renault Clio sau Peugeot 208 se remarca numaidecat prin noua parte frontala.

Redesenata complet, aceasta a pregatit inclusiv o pereche de blocuri optice dotate cu tehnologia Matrix LED si unite de o banda iluminata, caracteristica imprumutata de la proaspat (re)lansatul Arteon.

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo Facelift

Aceeasi versiune mult imbunatatita a masinii comercializate sub denumirea de Volkswagen Polo a pregatit multiple modificari si la nivelul partii posterioare a caroseriei in cinci usi, pe lista atractiilor principale regasindu-se si un set de stopuri cu design inspirat de noul Golf. Facelift-ul aplicat gamei care concureaza impotriva unor produse precum Ford Fiesta, dar si Renault Clio sau Peugeot 208 mai aduce - cu sine - si jante din aliaj redesenate, o nuanta Vibrant violet si evacuare cvadrupla falsa.

In cabina, aceasta redesenare inseamna aparitia unui display cu diagonala de pana la 9.2" si, pozitionata sub gurile de ventilatie, o instalatie de climatizare preluata de la proaspat (re)lansatul Tiguan.

Daca vine vorba - in schimb, despre propulsia versiunii mult imbunatatite a gamei care concureaza impotriva unor produse precum Ford Fiesta - dar si Renault Clio sau Peugeot 208, cumparatorii nu vor avea la dispozitie nici macar un singur motor diesel. In urma acestui facelift, cea mai recenta generatie a masinii comercializate sub denumirea de Volkswagen Polo ofera trei benzinare de un litru, doua turbo si unul aspirat, un 1.0 pe gaz comprimat natural, si un 2.0 turbo pentru hot-hatch-ul R.

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Volkswagen Polo Facelift
mai multe