Cea mai luxoasa masina pe care Volkswagen o vinde acum a primit un facelift major. Primele imagini oficiale au fost publicate in urma cu doar cateva clipe

Cea mai luxoasa masina pe care Volkswagen o vinde acum a primit un facelift major. Primele imagini oficiale au fost publicate in urma cu doar cateva clipe
  • Cea mai luxoasa masina pe care Volkswagen o vinde acum a primit un facelift major
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate in urma cu doar cateva clipe
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata versiune imbunatatita a noii limuzine de lux va avea in showroom-uri incepand chiar cu aceasta luna, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Construita alaturi de specialistii companiei SAIC si dezvoltata special pentru piata din China, cea mai luxoasa masina pe care Volkswagen o vinde in clipa de fata a primit un facelift major. Disponibila la vanzare chiar din aceasta luna, la un pret de pornire necunoscut, versiunea mult imbunatatita a limuzinei comercializate sub denumirea de Phideon se remarca printr-o parte frontala complet restilizata, unde noile blocuri optice sunt unite cu o banda iluminata de LED-uri.

Volkswagen Phideon Facelift

Noua este si partea inferioara a spoilerului, in timp ce logo-ul iluminat de la nivelul grilei radiatorului reprezinta o premiera absoluta pentru producatorul cu sediul in orasul german Wolfsburg.

In ceea ce priveste partea din spate a caroseriei, noul Volkswagen Phideon Facelift adopta stopuri restilizate, cu semnalizare dinamica inclusa, plus denumirea masinii construite alaturi de specialistii companiei SAIC si dezvoltata special pentru piata din China montata centrala si nu doar intr-o singura parte, ca pana acum. Reteta exterioara a respectivei limuzine continua cu o gama proaspata de jante din aliaj, in timp ce interiorul adopta in centrul bordului un display de 9.2 inch.

Volkswagen Phideon Facelift

De asemenea, spre deliciul celor aflati in cautarea pachetului complet, seria vestilor bune continua cu o noua suspensie pe aer, asistent pentru vederea nocturna Night Vision, compartiment refrigerator etc.

Sub capota, versiunea mult imbunatatita a limuzinei comercializate de Volkswagen sub denumirea de Phideon a renuntat a renuntat la nenumarate motorizari oferite anterior, facelift-ul major adus masinii construite alaturi de specialistii companiei SAIC si dezvoltata special pentru piata din China reducand lista cu optiuni la numai un singur motor. O unitate I4, de doi litri, din familia de propulsoare TSI, cu 221 CP livrati exclusiv puntii fata, printr-o cutie DSG cu sapte rapoarte.

Volkswagen Phideon Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Phideon Facelift
mai multe