Cea mai mare masina de la Kia a debutat oficial. Noul model din gama sud-coreenilor are o lungime de peste 5.15 metri si ofera nu mai putin de opt locuri

Cea mai mare masina de la Kia a debutat oficial. Noul model din gama sud-coreenilor are o lungime de peste 5.15 metri si ofera nu mai putin de opt locuri
  • Cea mai mare masina de la Kia a debutat oficial
  • Noul model din gama sud-coreenilor are o lungime de peste 5.15 metri
  • Ofera nu mai putin de opt locuri
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, insa primele exemplare ar putea ajunge pe strazi inainte de finalul acestui an.

Anuntata recent - cu doar cateva zile in urma - prin intermediul unui scurt material video, cea mai noua generatie a celebrei masini vandute de Kia sub denumirea de Carnival a renuntat, vineri, la toate secretele sale de ordin tehnic si stilistic. Insotita de o caroserie care masoara peste 5.15 metri in lungime - conform unui comunicat de presa, aceasta se remarca numaidecat prin grila de dimensiuni generoase de la nivelul partii frontale, insa nici capota bombata a motorului ori designul neobisnuit al luminilor de zi nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

Kia Carnival

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu aripile laterale atent sculptate si blocurile optice posterioare unite - mai putin surprinzator - cu o banda iluminata, pe cand propunerea caracteristica interiorului cuprinde inclusiv trei randuri de scaune si pana la opt locuri, proaspat lansatul model din gama sud-coreenilor bucurandu-se, totodata, si de instrumente de bord digitale, de un display central cu diagonala de 12.3 inch, de instalatie audio de inalta fidelitate, cu 12 difuzoare, amplificator si subwoofer, de la Bose s.a.m.d.

Sub capota, clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura motorizare - respectiva optiune constand intr-un benzinar disponibil alaturi de un numar de sase cilindri si o capacitate de 3.470 de centimetri cubi, proiectat pentru a livra persoanei aflate la volan undeva in jurul a 290 de cai. Viitorii cumparatori vor mai putea experimenta - potrivit primelor informatii si detalii oficiale, si un cuplu maxim de aproximativ 355 de Newton-Metri, atat timpul trecut in dreptul probei 0 - 100 km/h, cat si viteza de top ramand, la momentul actual, doua necunoscute uriase.

Kia Carnival

Kia Carnival

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Kia Carnival
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2022