Cea mai noua generatie de Impreza a debutat oficial. Ce spun japonezii despre un nou STI

Cea mai noua generatie de Impreza a debutat oficial. Ce spun japonezii despre un nou STI
  • Subaru a lansat la Frankfurt versiunea europeana a noului Impreza
  • Modelul japonez dispune in standard de o cutie CVT si un sistem AWD
  • Gama de motorizari va fi formata din doua unitati, cu 114 si 156 CP
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Subaru Impreza a primit o versiune europeana pentru editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt.

La mai putin de doua luni distanta de la debutul sau nord-american, noul Subaru Impreza a trecut oceanul si a debarcat pe taram german, pentru a lua parte la deja celebrul Salon Auto International de la Frankfurt.

Dupa cum aflam chiar de la oficialii producatorului japonez, respectivul model a sosit la fata locului alaturi de doua unitati boxer, una de 1.6 litri si 114 CP, iar cealalta cu capacitatea de doi litri si 156 CP sub capota.

Subaru Impreza - Versiunea europeana

Subaru Impreza - Versiunea europeana

In acelasi material publicat de Subaru in urma cu doar cateva momente se mai anunta, de asemenea, si ambele versiuni de motorizare ale noului Impreza dispun in standard de nelipsita cutie Lineartronic CVT.

Fara niciun fel de cost suplimentar este oferit si sistemul de tractiune integrala Symmetrical All-Wheel Drive, astfel ca viitorii clienti ai masinii japoneze nu vor avea de ce sa isi faca griji cu privire la prognoza meteo.

Cat de repede accelereaza noul Subaru Impreza de la 0 la 100 km/h, dar si la ce valoare se ridica viteza maxima ori consumul mediu de carburant sunt intrebari care, pentru moment, duc lipsa unui raspuns oficial.

Stim, in schimb, ca varianta europeana a masinii japoneze dispune de o larga varietate de sisteme active, precum pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta sau avertizare la parasirea benzii de mers.

Noul Impreza este construit pe o platforma globala recent introdusa de compania Subaru si propune un plus de 25 milimetri la nivel de ampatament, ceea ce se traduce prin mai mult spatiu pentru pasageri.

La acest moment nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la o versiune de inalta performanta STI, insa presa de specialitate este convinsa ca japonezii vor lansa in perioada urmatoare si o astfel de varianta.

Subaru Impreza - Versiunea europeana

Subaru Impreza - Versiunea europeana

Subaru Impreza - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Subaru Impreza - Versiunea europeana
mai multe