Cea mai noua masina de la Citroen se anunta diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Video ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Citroen se anunta diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Video ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Citroen se anunta diferita de tot ce se vinde acum, pe piata
  • Video ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a nonconformistei creatii a fost programata pentru data de 12 aprilie, potrivit unui anunt al companiei producatoare.

Dupa o absenta de aproape patru ani, celebra gama C5 de la Citroen se pregateste sa revina pe piata europeana. Intr-o formula complet noua si extrem de diferita de cea cu care am fost obisnuiti.

Anuntata prin intermediul unui scurt material video, publicat saptamana aceasta, respectiva masina a renuntat la ingredientele specifice unui sedan traditional.

Urmatoarea generatie a gamei C5 de la Citroen pare sa se identifice, in schimb, cu un SUV cu alura de Coupe. Echipat cu un set de lumini extrem de nonconformiste, inspirat aparent de actualul C4.

In ceea ce priveste partea tehnica, aceasta nu ramane decat un mare mister, insa anumite voci vorbesc despre platforma EMP2 - folosita si de Peugeot 508.

Seria necunoscutelor continua cu optiunile care compun gama de motorizari. Nu ar fi totusi deloc surprinzator daca viitoarea gama C5 de la Citroen ar oferi diferite unitati pe benzina si motorina.

Totodata, respectiva masina este asteptata in showroom-uri si alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid, cu motorul electric parcurgand 50+ de kilometri.

Lansarea urmatoarei generatii a gamei C5 de la Citroen se apropie cu pasi mari si repezi, fiind programata pentru data de 12 aprilie. Potrivit unui anunt al companiei producatoare, publicat recent.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2021