Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Galerie foto completa

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Galerie foto completa
  • Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 31.540 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de-un an - inca din prima parte a lui 2021, cea mai noua generatie a masinii oferite de Honda sub numele de HR-V a revenit de curand - chiar pe parcursul zilelor anterioare, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Oficialii companiei producatoare au publicatpeste 160 de fotografii proaspete de la exteriorul si - de asemenea, cu interiorul gamei proiectate special pentru a concura intr-un segment din care fac parte si Peugeot 2008, Renault Captur sau Volkswagen T-Cross.

Honda HR-V - Galerie Foto

Honda HR-V - Galerie Foto

Respectiva galerie foto surprinde exclusiv varianta destinata pietei din Australia - unde clientii si cumparatorii vor avea la dispozitie doua optiuni diferite la nivel de motorizare, configuratiei e:HEV - singura disponibila in Europa, alaturandu-i-se si o versiune fara componentele sistemului hybrid, pusa in miscare de un benzinar cu o capacitate cilindrica de 1.5 litri, cu 119 CP.

Insotita de o lungime de numai 4.34 metri, cea mai noua generatie a masinii oferite de Honda sub numele de HR-V se remarca - la nivelul departamentului exterior - in special prin grila frontala in culoarea caroseriei, insa nici farurile unite de o banda cu finisare cromata nu vor trece intocmai neobservate. Multiple priviri vor atrage - daca mai trebuia precizat - si numeroasele insertii laterale de negru, dar si blocurile optice posterioare la randul lor unite, de aceasta data optandu-se pentru o banda iluminata.

De cealalta parte a portierelor - departe de privirile insistente ale curiosilor, gama proiectata special pentru a concura intr-un segment din care fac parte si Peugeot 2008, Renault Captur sau Volkswagen T-Cross dispune inclusiv de un ecran central de noua inch, pasagerii urmand a se bucura - la interior, si de climatizare cu reglare automata, de scaune incalzite s.a.m.d.

Honda HR-V - Galerie Foto

Honda HR-V - Galerie Foto

Honda HR-V - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (160) Poze Honda HR-V - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2022