Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Honda e diferita de tot ce ofera japonezii acum pe piata
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista surprizelor majore continua sub capota, acolo unde clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura optiune.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ opt ani, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate sub numele de Honda HR-V este istorie. Japonezii au lansat o noua generatie a masinii care concureaza impotriva unor produse precum Renault Captur si Nissan Juke chiar in cursul zilei de ieri, cu cateva luni insa inaintea livrarii primelor exemplare.

Redesenata de la zero, respectiva creatie se remarca in special prin grila frontala in culoarea caroseriei, in timp ce persoanele atente la detalii vor observa, totodata, si silueta a la MX-30, prima Mazda electrica din istorie.

Honda HR-V

Aceeasi reteta specifica meniului exterior mai cuprinde si faruri inguste, unite cu o banda cromata, portiere spate cu manere ascunse si stopuri partial clare, la randul lor unite - cu o banda de LED-uri, ce este drept. In ceea ce priveste departamentul interior, noua Honda HR-V propune inclusiv materiale moi si un ecran pozitionat in partea de sus a bordului.

Daca vine vorba, in schimb, despre gama de motorizari disponibila, clientii masinii japoneze vor fi nevoiti sa se multumeasca doar cu o singura optiune: un sistem de propulsie hybrid, imprumutat probabil de la Jazz.

Nota de plata a ramane, asemeni specificatii tehnice, un mare mister, insa actuala generatie a gamei comercializate sub numele de Honda HR-V se vinde, cel putin pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 24.550 de euro. Cu mentiunea ca sub capota se regaseste un benzinar aspirat de 1.5 litri si 130 de cai putere, cuplat la o transmisie manuala.

Honda HR-V

Honda HR-V

Honda HR-V

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda HR-V
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2021