Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce exista acum pe piata. GALERIE FOTO COMPLETA

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce exista acum pe piata. GALERIE FOTO COMPLETA
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce exista acum pe piata
  • Vanzarea SUV-ului sud-coreean de clasa compacta va incepe chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Indiferent ca este vorba despre reteta exterioara, care emana un aer futurist, ori interiorul plin de butoane tactile, SUV-ul de clasa compacta din gama producatorului auto sud-coreean stie cu siguranta, fara niciun fel de dubiu, cum sa impresioneze.

Lansata pe piata acum mai bine de cinci ani, cu ocazia editiei din 2013 a celebrului Geneva International Motor, cea de-a treia generatie a SUV-ului de clasa compacta vandut de Hyundai sub denumirea de Tucson este istorie. Compania sud-coreeana a prezentat in cursul zilei de astazi urmatoarea iteratie a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Skoda Karoq, iar primele impresii...

... ei bine, se anunta extrem de variate. Cert este ca automobilul programat sa isi faca aparitia in showroom-urile europene pe parcursul lunilor viitoare nu seamana cu nimic din ce exista acum pe strazi, in special prin prisma acelor ingrediente care compun reteta specifica departamentului exterior.

Hyundai Tucson

Privita din fata, cea mai noua generatie a SUV-ului de clasa compacta comercializat de Hyundai sub denumirea de Tucson se remarca numaidecat prin grila uriasa a radiatorului, ce incorporeaza luminile de zi echipate cu LED-uri, se arata in primul comunicat oficial de presa. In partea din spate a caroseriei, principala atractie a masinii sud-coreene o reprezinta, fara doar si poate, noile blocuri optice.

Aceeasi reteta exterioara mai cuprinde, in plus, si o larga varietate de linii laterale proeminente, dar si jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch. La interior, in schimb, cumparatorii automobilului respectiv vor descoperi doua display-uri color de 10.25 inch fiecare si o multime de comenzi tactile.

Sub capota, cea mai noua iteratie a SUV-ului de clasa compacta comercializat de Hyundai sub denumirea de Tucson propune doua motorizari mari si late, oferite insa insa in diferite configuratii. Mai precis, urmatoarea iteratie a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan a pregatit un benzinar de 1.6 litri si 150 sau 180 CP si un diesel cu o capacitate identica...

... dar 115 ori 136 CP. Incepand cu anul 2021, automobilul companiei sud-coreene va adopta in compartimentul motor si un sistem de propulsie alternativa - de tip PHEV (plug-in hybrid), care promite sa livreze persoanei aflate in spatele volanului cu design in patru spite o putere maxima de pana la 265 CP.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Hyundai Tucson
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2020