Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Hyundai e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • O prezentare mai ampla a fost programata pentru perioada urmatoare de timp
Distribuie pe Facebook

O prezentare mai ampla, capabila sa puna capat tuturor misterelor care inca plutesc deasupra gamei Staria, a fost programata pentru perioada urmatoare de timp.

Ultima parte a saptamanii curente marcheaza debutul unei noi masini despre care se poate spune, fara prea mari probleme, ca arata mai degraba ca un concept car decat un produs fabricat in serie, respectiva lauda revenindu-i proaspat (re)lansatei gamei Hyundai Staria. Ce se remarca numaidecat prin design-ul extrem de futurist al partii frontale, cu farurile incorporate la nivelul grilei radiatorului si luminile de zi constand intr-o banda subtire, aproape fara sfarsit, de LED-uri, instalata deasupra logo-ului companiei producatoare.

Hyundai Staria

Hyundai Staria

Lista atractiilor principale continua cu geamurile laterale de dimensiuni generoase si, in cazul clientilor care opteaza pentru versiunea de echipare Premium, diferite accente de bronz pentru oglinzile retrovizoare, manerele exterioare ale portierelor, dar si jantele din aliaj cu diametrul de 18", plus blocuri optice posterioare cu tenta fumurie, printre altele.

In cabina, proaspat (re)lansata gama comercializata de Hyundai sub denumirea de Staria a pregatit un set de doua display-uri uriase la nivelul plansei de bord, dintre care unul destinat afisarii ceasurilor digitale, iar celalalt menit sa gazduiasca, daca mai era cumva nevoie de mentionat, comenzile sistemului de infotainment. Vestile bune continua, cel putin in cazul aceleiasi variante de top Premium, ce este drept, cu iluminarea ambientala oferita in standard si un al doilea rand de scaune capabil sa se incline pentru mai mult confort.

Nota de plata, dar si specificatiile exacte ale propulsoarelor care vor forma gama de motorizari pusa la dispozitia clientilor sau data livrarii primelor exemplare sunt, la momentul de fata, simple mistere, oficialii companiei producatoare promitand sa raspunda la intrebarile respective in urmatoarea perioada de timp, oarecum spre dezamagirea curiosilor.

Hyundai Staria

Hyundai Staria

Hyundai Staria

Hyundai Staria

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Hyundai Staria
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2021