Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cat costa in Romania

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Cat costa in Romania
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare manuala.

Prezentata publicului larg (inca d)in toamna anului precedent, mult anticipata versiune europeana a noii Kia Sportage a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi ce pornesc de la putin peste 25.900 de euro.

In configuratia de baza - oferita sub indicativul 1.6 T-GDi 6MT 4x2 URBAN, respectiva masina combina un benzinar turbo de 1.6 litri si 150 CP cu o transmisie manuala in sase rapoarte. Plus un sistem FWD.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari standard, cea mai ieftina varianta a noii Kia Sportage dispune si de o pereche de faruri cu LED. Dar si de (un set de) jante pe 17 inch sau instalatie de climatizare cu reglare manuala, de exemplu.

Kia Sportage - Versiunea europeana

Respectiva masina ofera - din aceeasi serie fara costuri suplimentare, si tapiterie din stofa, volan imbracat in piele, o bancheta cu spatar fractionat. Plus radio cu display de opt inch, potrivit configuratorului local.

Kia vinde versiunea europeana a noului Sportage, pe piata din Romania, alaturi de doua motoare diferite, ambele cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri. De altfel, fiecare optiune se bucura de numeroase configuratii, dupa cum urmeaza:

Varianta pe benzina vine cu 150 sau 180 de cai si cu sau fara sistem mild-hybrid in dotare. Livrarea puterii se face fie catre rotile fata, fie catre ambele punti - de la caz la caz, printr-o cutie manuala sau automata.

Aceeasi noua Kia Sportage dezvolta 115 sau 136 CP in configuratia cu motor diesel, cea din urma bucurandu-se, totodata, si de avantajele tehnologiei MHEV. Ambele masini isi vor intampina insa cumparatorii exclusiv in compania tractiunii fata.

Oferta continua cu patru versiuni diferite de echipare, varianta de baza cunoscuta sub denumirea URBAN fiind insotita de optiunile STYLE, BUSINESS LINE si GT Line. Unele si cu scaune incalzite in standard.

Kia Sportage - Versiunea europeana

Kia Sportage - Versiunea europeana

Kia Sportage - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Kia Sportage - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2022