Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 8.5 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 12 zile, la inceputul toamnei anului 2021, mult anticipata versiune europeana a noii Kia Sportage stie cum sa se faca remarcata. Privita de la exterior la interior, aceasta iese in evidenta in special prin design-ul extrem de indraznet si, totodata, atipic al partii frontale.

Kia Sportage - Versiunea europeana

Kia Sportage - Versiunea europeana

Kia Sportage - Versiunea europeana

Lista atractiilor principale continua, la nivelul pachetului estetic, cu detaliile laterale bine conturate si partea posterioara inspirata de electrica EV6, jumatatea gamei Hyundai Ioniq 5 reprezentand si sursa de inspiratie a plansei de bord - insotita de doua display-uri color pentru afisarea tuturor detaliilor.

Sub capota, mult anticipata versiune europeana a noii Kia Sportage a pregatit o gama extrem de variata de motorizari, printre optiunile disponibile numarandu-se si un benzinar de 1.6 litri. Atat cu tehnologie mild-hybrid si 150 sau 180 CP, cat si cu tehnologie hybrid si 230 CP, dar si cu tehnologie plug-in hybrid si 265 CP.

O unitate diesel de 1.6 litri, cu 115 sau 136 CP si - optional, tehnologie mild-hybrid completeaza, intr-un final, lista lunga cu propulsoare puse la dispozitia potentialilor cumparatori, asa cum reiese si din primele informatii si detalii oficiale publicate de conducerea companiei producatoare, bineinteles.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Kia Sportage - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2021