Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari nu ramane, pentru moment, decat un mister, oficialii companiei producatoare preferand sa se concentreze, in prezent, doar pe aspectul estetic.

Compania Kia continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg cea de-a cincea generatie a popularei game cunoscute si comercializate sub denumirea de Sportage. Anuntata in urma cu cateva clipe, noua masina a producatorului sud-coreean se remarca numaidecat prin design-ul (extrem de) indraznet de la nivel de caroserie.

Kia Sportage

Partea frontala complet atipica, cu luminile de zi stilizate asemeni unui bumerang, printre altele, deschide lista atractiilor principale, infinite priviri urmand sa atraga si detaliile laterale proeminente.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu partea posterioara inspirata, oarecum, de electrica EV6, de la care provin si cateva elemente interioare. Precum cele doua display-uri de la nivelul plansei de bord, folosite de generatia cu numarul cinci a masinii vandute sub denumirea de Kia Sportage pentru afisarea mai multor informatii.

In clipa de fata, gama de motorizari nu reprezinta decat un mare mister, insa gama curenta este oferita de sud-coreeni alaturi de diferite benzinare si diesel-uri, dar si de un sistem de propulsie de tip hybrid.

Kia Sportage

Kia Sportage

Kia Sportage

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Kia Sportage
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2021