Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Foto ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Mult anticipata electrica asamblata pe platforma lui Hyundai Ioniq 5 va debuta oficial in martie
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata electrica asamblata pe platforma proaspat lansatului Hyundai Ioniq 5 va renunta la toate secretele sale de ordin tehnic abia peste cateva zile.

O singura luna. Doar atat a trecut de la publicarea primelor materiale referitoare la noua gama K8, insa oficialii companiei Kia au decis ca nu este vreme de pierdut si au profitat de inceputul acestei saptamani pentru a oferi, deja, mai multe detalii, dar si cateva imagini interioare si exterioare cu urmatoarea masina pregatita sa ia cu asalt piata.

Programata sa debuteze, in detaliu, pe parcursul lui martie, electrica pe nume EV6 ia forma unui hatchback cu alura de SUV, care aduce in prim plan un set de blocuri frontale de dimensiuni generoase si ornamente din plastic lucios la nivelul aripilor laterale, printre altele.

Asamblata pe platforma proaspat lansatului Hyundai Ioniq 5, aceeasi masina de la Kia se mai remarca, in plus, si prin stopurile inguste, unite cu o banda iluminata de LED-uri. Jantele cu design in cinci spite completeaza lista atractiilor exterioare, in timp ce interiorul impresioneaza in special prin cele doua ecrane color din dotarea plansei de bord.

Dupa cum precizam si anterior, specificatiile noului EV6 ramane, pentru moment, o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca viitorii clienti sa aiba la dispozitie atat o versiune cu un singur motor electric pe puntea spate, cat si o varianta cu o pereche de motoare electrice.

Viitoarea masina a companiei Kia ar mai trebui sa dispuna si de o putere maxima pana la 306 cai, un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora inclusiv in putin peste 5.0 secunde, dar si de o autonomie totala de 480 de kilometri. Capacitatea bateriei ar putea urca pana la 72.6 kWh, pe cand arhitectura pe 800V promite sa reduca timpul de incarcare.

Kia EV6

Kia EV6

Kia EV6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Kia EV6
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2021