Cea mai noua masina de la Suzuki e doar o Toyota rebranduita. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Cea mai noua masina de la Suzuki e doar o Toyota rebranduita
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie exclusiv un sistem de propulsie hybrid, cu o unitate pe benzina - de 1.8 litri - in prim plan.

Dupa o pauza de aproape doua luni si jumatate, compania Suzuki a lansat o noua versiune rebranduita a unui produs de la Toyota. Comercializata sub denumirea de Swace, respectiva masina are la baza cea mai recenta generatie a variantei Corolla Touring Sports si, asemeni SUV-ului Across, vine cu doar cateva schimbari la nivel de caroserie - schimbari ce pot fi numarate pe degetele de la o singura mana.

Pe langa partea frontala restilizata, care se remarca printr-un plus de agresivitate datorita multiplelor prize de aer, break-ul de clasa compacta anuntat in cursul zilei de astazi pare sa beneficieze inclusiv de propriile jante si, evident, logo-uri.

Suzuki Swace

In cabina, versiunea companiei Suzuki a variantei Toyota Corolla Touring Sports nu aduce nimic nou, cu exceptia catorva logo-uri - daca mai era cumva nevoie o astfel de precizare. Drept urmare, si cumparatorii masinii comercializate sub denumirea de Swace vor descoperi o plansa de bord cu aspect minimalist, ce propune un display color de dimensiuni generoase pentru controlul majoritatii functiilor.

Sub capota, break-ul de clasa compacta anuntat in cursul zilei de astazi ofera o singura optiune, una extrem-extrem de familiara: un sistem de propulsie hybrid care combina o unitate aspirata pe benzina, de 1.8 litri, cu un motor electric.

Versiunea rebranduita cu logo-ul companiei Suzuki a variantei Corolla Touring Sports de la Toyota va fi disponibila la vanzare, cel putin in Europa, inainte ca anul 2020 sa devina istorie. Printre dotarile masinii comercializate sub denumirea de Swace se numara inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, precum si incarcare wireless a telefonului mobil sau volan, plus scaune fata cu functie de incalzire.

Suzuki Swace

Suzuki Swace

Suzuki Swace

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Suzuki Swace
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2020