Cea mai noua masina de la Toyota e acest SUV de oras cu tractiune integrala si design indraznet. FOTO

Cea mai noua masina de la Toyota e acest SUV de oras cu tractiune integrala si design indraznet. FOTO
  • Toyota publica primele imagini si detalii ale noului Yaris Cross
  • SUV-ul de oras al companiei ofera tractiune integrala contra-cost
  • Gama de motorizari cuprinde inclusiv un sistem hibrid de 116 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un sistem de propulsie hibrid, care porneste de la o motorizare cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri. Pe benzina, evident.

Ultima parte a lunii aprilie marcheaza debutul primului Yaris Cross din istorie, un SUV de oras ce se remarca numaidecat prin formele indraznete ale caroseriei in cinci portiere. Lansata cu surle si trambite chiar in cursul zilei de astazi, noua masina de la Toyota pluseaza cu un interior minimalist, majoritatea comenzilor regasite la nivelul plansei de bord fiind integrate in sistemul de infotainment gazduit de display-ul color montat in partea superioara a consolei centrale.

In ceea ce privestea aspectul tehnic, ei bine... seria vestilor bune culmineaza cu tractiunea integrala disponibila, ce este drept, doar in mod optional. O alta curiozitate consta in sistemul de propulsie hibrid pentru care clientii pot opta, unde principalul element de atractie il reprezinta o motorizare pe benzina cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri. spun oficialii companiei.

Prima Toyota Yaris Cross din istorie va fi disponibila la vanzare, cel putin pe piata din Europa, incepand cu vara anului 2021, la un pret momentan necunoscut. Asamblarea masinii se va derula la fabrica producatorului din orasul francez Valenciennes, iar dimensiunile caroseriei in cinci portiere includ o lungime totala de aproape 4.2 metri, plus un ampatament de aproximativ 2.560 de milimetri.

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Toyota Yaris Cross
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2020