Cea mai noua masina de la Volkswagen e acest SUV Coupe pe care si-l permite oricine. Cat costa in realitate

Cea mai noua masina de la Volkswagen e acest SUV Coupe pe care si-l permite oricine. Cat costa in realitate
  • Cea mai noua masina de la Volkswagen e acest SUV Coupe pe care si-l permite oricine
  • Sub capota, clientii vor avea la dispozitie - initial - doar o singura varianta de motorizare
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie - initial - doar o singura varianta de motorizare. Solutia in cauza consta intr-un propulsor 1.0 TSI, ce dezvolta 128 CP in conditiile alimentarii cu etanol.

Cea mai noua creatie a companiei Volkswagen? Un SUV Coupe pe care si-l permite oricine, disponibil mai intai in America de Sud, dar programat sa ajunga ulterior si in Europa.

Disponibila deja la comanda pe piata din Brazilia, masina comercializata sub denumirea de Nivus se vinde la preturi incepand de la numai 85.890 de reali brazilieni. Sau, daca vrei, echivalentul a putin peste 14.000 de euro.

Volkswagen Nivus

Volkswagen Nivus

Botezata Comfortline, varianta de baza dispune in standard chiar si de blocuri optice cu tehnologie LED. Nu lipsesc insa din meniu nici jantele din aliaj, care au un diametru de 16".

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si pilotul automat ori sistemul multimedia cu display tactil, plus sase difuzoare. Situatia se repeta in cazul instalatiei de aer conditionat, camerei pentru marsarier s.a.m.d.

Sub capota, clientii primului Volkswagen Nivus din toate timpurile vor fi nevoiti sa se multumeasca - cel putin initial - cu o singura motorizare. Este vorba despre celebrul 1.0 TSI.

Pe piata din Brazilia, totusi, unitatea turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru va putea fi alimentata inclusiv cu etanol. Caz in care puterea maxima livrata (exclusiv) rotilor de pe puntea fata se va ridica la aproximativ 128 CP.

O transmisie cu sase rapoarte si convertizor de cuplu reprezinta aparent singura solutie la nivel de cutie. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in fix zece secunde.

Volkswagen Nivus

Volkswagen Nivus

Volkswagen Nivus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Volkswagen Nivus
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2020