Cea mai noua masina lansata de Audi pe piata din Romania e acest superb coupe cu caroserie in cinci usi

Cea mai noua masina lansata de Audi pe piata din Romania e acest superb coupe cu caroserie in cinci usi
  • Noul Audi A5 Sportback porneste in Romania de la 43.710 euro
  • Versiunea de baza vine cu un benzinar 2.0 turbo de 190 CP
  • Cel mai ieftin model diesel pleaca de la suma de 43.712 euro
Distribuie pe Facebook

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 43.710 euro, versiunea imbunatatita a actualului A5 Sportback ofera un benzinar turbo de doi litri si "doar" 190 de cai putere in configuratia de baza.

La aproape sase luni de la momentul primei sale aparitii oficiale, versiunea imbunatatita a actualului A5 Sportback a fost lansata si pe piata din Romania. Preturile de vanzare pornesc de la 43.710 euro, modelul de baza oferind un benzinar turbo de doi litri si 190 de cai, potrivit configuratorului de pe site-ul Audi.

Pentru doar doi euro in plus, clientii pot opta pentru cea mai ieftina motorizare diesel disponibila: un 2.0 TDI despre care se spune ca produce un total de 163 CP.

Mai mult decat atat, respectiva unitate mai poate fi comandata si intr-o configuratie cu 190 CP sub capota, care pleaca de la 45.481 de euro. In toate cazurile mentionate pana acum, livrarea valorilor maxime catre roti se face exclusiv prin intermediul unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj S tronic.

Singura varianta cu sase cilindri in V combina un motor diesel de trei litri si 231 sau 286 de cai cu o transmisie automata in opt trepte de viteza si sistemul quattro.

In ceea ce priveste echiparea standard, noul Audi A5 Sportback Facelift se poate lauda inclusiv cu jante din aliaj pe 17 inch, ori blocuri optice cu tehnologie LED. Totodata, reteta care porneste de la 43.710 mai cuprinde si o camera frontala multifunctionala, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii, de exemplu.

Vopseaua metalizata, tapiteria din piele, dar si celebrele instrumente de bord digitale se numara printre numeroasele dotari din seria costisitoarelor optionale.

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (159) Poze Audi A5 Facelift
mai multe