Noul Audi A5 Facelift apare de nicaieri si ni se arata din toate unghiurile posibile si imposibile. GALERIE FOTO COMPLETA

Noul Audi A5 Facelift apare de nicaieri si ni se arata din toate unghiurile posibile si imposibile. GALERIE FOTO COMPLETA
  • Audi publica primele imagini si detalii ale noii game A5
  • Modelul german vine cu diferite modificari la nivel de design
  • S5-ul vandut in Europa mizeaza acum pe un V6 diesel
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri incepand cu anul viitor, la preturi care pornesc de la 42.900 de euro.

La mai bine de trei luni si jumatate de la prezentarea versiunii imbunatatite a actualului Audi A4, gama A5 a primit un facelift similar. Si de-aceasta data cele mai importante modificari vizeaza gama de motorizari, acolo unde viitorii clienti vor fi nevoiti sa se obisnuiasca cu gandul ca varianta de performanta S5 a renuntat la benzinarul pe care il oferea in vremurile nu demult apuse.

De astazi, modelul care concureaza impotriva unor produse precum BMW 440i sau Mercedes C43 AMG va gazdui in compartimentul motor - cel putin pe piata auto din Europa - un V6 diesel cu turbina mecanica si compresor electric, care vine cu o capacitate cilindrica de trei litri si puterea maxima de 347 de cai. Suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in <5 secunde.

In ceea ce-i priveste pe cumparatorii care nu cauta sa experimenteze asemenea cifre si numere, noua gama A5 va fi comercializata si in configuratii absolut normale, cu incepere de la 163 CP. Toate versiunile de motorizare se vor bucura de o cutie automata inca din echiparea standard, spune Audi, in timp ce livrarea valorilor se va face fie catre rotile fata, fie catre ambele punti.

Acum, daca vine vorba despre partea estetica, varianta imbunatatita a modelului care concureaza impotriva unor produse precum BMW Seria 4 si Mercedes C-Class Cabrio / Coupe imprumuta diferite detalii de la A4 Facelift, precum aspectul partii frontale. Proaspete sunt si farurile cu laser sau modul in care se opereaza sistemul de infotainment, cel din urma renuntand la joystick-ul de pe consola.

Noua gama A5 va putea fi cel mai probabil admirata, in premiera absoluta, cu ocazia Salonului Auto International organizat la Frankfurt in perioada 12 - 22 septembrie. In schimb, primele exemplare in showroom-urile Audi vor ajunge abia la inceputul anului viitor, la preturi care pleaca de la 42.900 de euro.

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Audi A5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (159) Poze Audi A5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2019