Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa aproape 23.000 de euro. Primii clienti primesc insa o reducere de pana la 5.432 de euro

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa aproape 23.000 de euro. Primii clienti primesc insa o reducere de pana la 5.432 de euro
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa aproape 23.000 de euro
  • Primii clienti primesc insa o reducere de pret uriasa, de pana la 5.432 de euro
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, ei bine... inclusiv climatizarea automata, scaunele incalzite si jantele din aliaj sunt oferite fara costuri suplimentare.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, chiar la inceputul celei de-a doua jumatati a lui 2017, prima generatie a masinii comercializate de Hyundai sub denumirea de i30 Fastback a primit de curand un facelift major. Lansata recent si pe piata din Romania, versiunea mult imbunatatita a nonconformistei compacte se vinde zilele acestea la preturi de lista care pornesc de la aproape 23.000 de euro, potrivit informatiilor de pe site-ul importatorului local.

Respectiva suma poate cobori insa si pana la doar 17.481 de euro, clientii urmand a fi intampinati - numai pentru o perioada limitata de timp, ce este drept - cu nenumarate promotii si oferte speciale.

In ceea ce priveste reteta pusa la dispozitie, ei bine... versiunea mult imbunatatita a nonconformistei compacte comercializate de Hyundai inca din anul 2017 include momentan un singur sistem de propulsie. Mai precis, noul i30 Facelift gazduieste in compartimentul motor, in clipa de fata, exclusiv un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si tehnologie MHEV pe 48 de volti, care livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 150 de cai putere si 253 de Nm.

O cutie manuala cu sase rapoarte sau o transmisie automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza se ocupa de operatiunea cu pricina, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora realizandu-se in 9.3 secunde.

Fisa cu specificatii tehnice a noului i30 Facelift continua cu o viteza maxima de 210 km/h, la care se adauga un consum mediu de carburant de 5.4 - 5.5 litri la 100 de kilometri. Daca vine vorba, in schimb, despre echiparea standard, versiunea mult imbunatatita a nonconformistei compacte comercializate de Hyundai inca din anul 2017 ofera - fara costuri suplimentare - chiar si climatizare cu reglare automata a temperaturii, plus scaune incalzite pentru ocupantii locurilor fata.

Totodata, in pretul de lista de aproape 23.000 de euro mai sunt incluse si jantele din aliaj pe 16", luminile de zi cu LED, proiectoarele de ceata, display-ul central de opt inch, dar si diferite sisteme active de siguranta.

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Noul Hyundai i30 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Noul Hyundai i30 Facelift
mai multe