Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 13.084 de euro. In plus, primii clienti primesc o reducere substantiala

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 13.084 de euro. In plus, primii clienti primesc o reducere substantiala
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 13.084 de euro
  • In plus, primii clienti primesc o reducere substantiala, de 1.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard, ei bine... din meniu nu lipsesc nici macar aerul conditionat sau jantele cu diametrul de 15 inch.

Anuntata chiar la sfarsitul acestei primaveri, mult anticipata versiune imbunatatita a actualei Kia Rio a fost lansata recent si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 13.000 de euro, cu primii clienti primind o reducere de 1.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

In configuratia de baza, respectiva masina ofera un benzinar aspirat de 1.2 litri si 84 de cai putere, disponibil exclusiv in compania unei transmisii manuale cu cinci trepte de viteza.

Kia Rio Facelift

Kia Rio Facelift

Fisa cu specificatii tehnice a celei mai ieftine variante a noii Kia Rio Facelift continua cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 13.1 secunde, in timp ce dotarea standard cuprinde inclusiv aer conditionat manual si jante din otel cu diametrul de 15 inch. Printre altele.

Vopseaua metalizata, proiectoarele de ceata, dar si luminile de zi cu tehnologie LED sau oglinzile electrice costa in plus, conform aceluiasi configurator regasit pe site-ul importatorului local.

De asemenea, mult anticipata versiune imbunatatita a actualei Kia Rio mai poate fi comandata pe piata din Romania si alaturi de o motorizare 1.0 T-GDi cu 100 CP si cutie manuala in sase rapoarte ori transmisie 7DCT. Optional, respectiva unitate ofera un sistem micro-hybrid pe 48V.

Kia Rio Facelift

Kia Rio Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Kia Rio Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2020