Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 14.768 de euro. Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 10.044 euro

  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania costa doar 14.768 de euro
  • Cu tichetul Rabla insa, nu mai platesti decat 10.044 euro, potrivit site-ului oficial
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste echiparea de baza, ei bine... inclusiv sistemul de asistenta la schimbarea benzii de circulatie si franarea autonoma de urgenta sunt oferite in standard, fara costuri suplimentare.

Anuntata in urma cu mai bine de sase luni, chiar in prima jumatate a primaverii trecute, cea mai recenta generatie a subcompactei Hyundai i20 a fost lansata zilele si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 14.768 de euro. Pentru o anumita perioada de timp insa, clientii se pot bucura de mai numeroase reduceri - dupa cum este si cazul Programului Remat 2020, care cumuleaza mai multe beneficii in situatia data, nota minima de achitat coborand astfel pana la doar 10.044 euro, se arata pe site-ul oficial al importatorului local.

In ceea ce priveste echiparea standard a respectivei masini, vanduta publicului larg sub indicativul 1.2 Comfort, ei bine... meniul disponibil debuteaza cu o motorizare aspirata de 1.2 litri si 84 de cai putere, pe benzina, asociata unei cutii manuale cu cinci trepte de viteza, la care se adauga un sistem de tractiune fata.

"Multumita" ingredientelor care compun configuratia mentionata anterior, cea mai recenta generatie a subcompactei Hyundai i20 reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in abia 13.1 secunde, fisa cu specificatii tehnice continuand cu o viteza maxima de 173 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant variaza intre 5.3 si 5.6 litri la 100 de kilometri - conform brosurii oficiale, de unde si emisiile medii de dioxid de carbon de aproximativ 120 - 127 grame pe kilometru, se mai arata pe acelasi site al importatorului local.

Cea mai ieftina masina a respectivei game, care se vinde publicului larg alaturi de indicativul 1.2 Comfort, mai ofera in standard si jante din otel cu diametrul de 15 inch, plus aer conditionat manual, sistem de asistenta la schimbarea benzii de mers, franare autonoma de urgenta, pilot automat, geamuri electrice etc.

Pe piata din Romania, cea mai recenta generatie a subcompactei Hyundai i20 mai este disponibila si in compania unui benzinar 1.0 T-GDi cu tehnologie MHEV pe 48 de volti si 100 CP, care porneste de la 19.409 de euro si ajunge pana la doar 13.935 euro prin intermediul aceluiasi Program Remat 2020. Totodata, clientii vor putea experimenta diferite optiuni chiar si la nivelul variantei de echipare, versiunea Led Line venind in sprijinul lor - fara costuri suplimentare - si cu climatizare automata, proiectoare de ceata, blocuri optice LED s.a.m.d.

Noul Hyundai i20 - Galerie Foto

Noul Hyundai i20 - Galerie Foto

Noul Hyundai i20 - Galerie Foto

Noul Hyundai i20 - Galerie Foto

Noul Hyundai i20 - Galerie Foto

Noul Hyundai i20 - Galerie Foto

Noul Hyundai i20 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Noul Hyundai i20 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2020