Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu design nonconformist la exterior si display de noua inch la interior

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu design nonconformist la exterior si display de noua inch la interior
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu design nonconformist la exterior si display de noua inch la interior
  • Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doar doua motorizari supraalimentate, dintre care unul pe benzina, iar altul pe motorina
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doar doua motorizari supraalimentate, dintre care unul pe benzina, iar altul pe motorina.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, cea dintai generatie a masinii oferite sub numele de Citroen C3 Aircross a primit, lunile acestea, un binemeritat facelift. Versiunea mult imbunatatita a gamei concepute special pentru a concura impotriva unor produse precum Renault Captur sau Nissan Juke a fost lansata, de curand, si pe piata din Romania.

Nota de plata porneste de la suma de 17.300 de euro, conform configuratorului de pe site-ul importatorului local, reteta specifica variantei de baza cuprinzand inclusiv motorizare turbo de 1.2 litri, pe benzina, si undeva in jurul a 110 cai putere.

Citroen C3 Aircross facelift

Cea mai accesibila optiune a noii game Citroen C3 Aircross Facelift se mai bucura, in standard, si de o cutie manuala in sase rapoarte, dar si de un sistem de tractiune fata. De asemenea, versiunea imbunatatita a masinii proiectate pentru a concura cu Renault Captur si Nissan Juke mai ofera, fara costuri suplimentare, si faruri ECO LED sau instalatie de aer conditionat.

Lista cu dotari si echipamente optionale cuprinde inclusiv senzori de parcare spate, incalzire pentru parbriz si scaunele fata, display tactil cu diagonala de pana la noua inch si climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe o singura zona.

Pe piata din Romania, versiunea mult imbunatatita a masinii oferite sub numele de Citroen C3 Aircross vine in patru echipari. Facelift-ul adus celei dintai generatie a gamei concepute special pentru a concura impotriva unor produse precum Renault Captur sau Nissan Juke se mai traduce si prin doua motorizari: 1.2 PureTech de 110 / 130 CP si 1.5 BlueHDI cu 110 / 120 CP.

Citroen C3 Aircross facelift

Citroen C3 Aircross facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Citroen C3 Aircross facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2021