Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu trei randuri de scaune si design super-SF

Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu trei randuri de scaune si design super-SF
  • Cea mai noua masina lansata pe piata din Romania e acest SUV cu trei randuri de scaune si design super-SF
  • Lista echipamentelor standard cuprinde inclusiv jante pe 17 inch, plus climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone
Distribuie pe Facebook

Lista echipamentelor standard cuprinde inclusiv jante pe 17 inch, plus climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ cinci luni, la inceputul toamnei anului 2020, cea mai recenta iteratie a gamei 5008 de la Peugeot a fost lansata, de curand, chiar saptamanile acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 26.054€.

In configuratia de baza, oferita sub indicativul Active 1.2 PureTech Turbo S&S, noua masina ascunde sub capota un benzinar turbo de 1.2 litri, care dezvolta undeva in jurul a 130 de cai putere, daca mai era nevoie de o astfel de precizare.

Peugeot 5008 facelift

O cutie manuala cu sase rapoarte acompaniaza motorul cu doar trei cilindri in linie, aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o viteza de top de aproape 190 km/h. Plus un consum mediu de 5.2 litri la 100 de kilometri, promite compania producatoare.

Disponibila la preturi incepand de la 26.054€, dupa cum precizam anterior, cea mai ieftina versiune a gamei Peugeot 5008 Facelift se bucura in standard si de jante pe 17 inch sau climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Aceeasi lista cu echipamente standard cuprinde inclusiv faruri ECO LED, dar si un sistem multimedia cu display tactil de 20.32 centimetri, sase difuzoare si comenzi audio pe volan, printre altele. Din meniu nu lipseste insa nici franarea automata de urgenta.

Noua masina a companiei din Hexagon se poate lauda, pe variantele de top, ce-i drept, si cu boxe premium de la Focal, o tapiterie realizata partial din alcantara, cu faruri Full-LED, pilot automat adaptiv, camera video de 360 de grade etc.

Cea mai recenta iteratie a gamei 5008 de la Peugeot vine cu cateva optiuni extrem de interesante si la nivel de motorizari, printre care si o unitate diesel de doi litri si 180 de cai putere. O valoare identica ofera si propulsorul pe benzina 1.6 PureTech Turbo S&S.

Peugeot 5008 facelift

Peugeot 5008 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Peugeot 5008 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2021