Cea mai puternica Dacie din istorie s-a lansat in Romania. Cat costa noul Duster cu motor de 150 CP

Cea mai puternica Dacie din istorie s-a lansat in Romania. Cat costa noul Duster cu motor de 150 CP
  • Cea mai puternica Dacie din istorie a fost lansata in Romania
  • Noul Duster cu motor de 150 CP pleaca de la 15.750 de euro
  • Versiunea de "doar" 130 CP va fi cu 500 de euro mai ieftina
Distribuie pe Facebook

Anuntata inca de la inceputul lunii octombrie, chiar in avanpremiera Salonului Auto International de la Paris, cea mai puternica Dacie din istorie a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania.

Noul Duster cu motor de 150 CP pleaca de la 15.750 de euro si vine in doua niveluri diferite de echipare: Comfort sau Prestige. In ambele cazuri, propulsia este asigurata de un benzinar turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.3 litri - cuplat la o transmisie manuala in sase rapoarte, plus un sistem de tractiune fata.

Noua Dacia Duster 1.3 TCe

Cea mai puternica Dacie din istorie este comercializata pe piata din Romania si intr-o varianta cu 130 CP, la preturi pornind de la 15.250 de euro. Si de-aceasta data clientii au la dispozitie doua de echipari diferite - Comfort sau Prestige, iar unitatea 1.3 turbo lucreaza alaturi tot de o cutie manuala si un sistem de tractiune fata.

In ceea ce priveste performantele, noul Duster cu motor de 150 CP are nevoie de 10.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Versiunea entry-level a benzinarului turbo cu patru cilindri si capacitatea de 1.3 litri, de 130 CP, reuseste sa duca la bun sfarsit aceeasi misiune intr-un timp mai mare, de 11.1 secunde.

Acum, daca vine vorba despre consumul de carburant, cea mai puternica Dacie din istorie anunta o medie de sase litri la 100 km, indiferent de varianta de putere pentru care s-a optat. Identice sunt si emisiile de dioxid de carburant, care se ridica la valoarea de 138 de grame per km, dupa cum precizam si anterior.

Referitor la dotarile standard, noul Duster cu motor 1.3 turbo de 130 ori 150 CP ofera inclusiv bancheta spate rabatabila, aer conditionat sau cruise control, de exemplu. Versiunea Prestige, mai scumpa cu 1.750 de euro decat echiparea Comfort, pluseaza cu scaune fata incalzite si climatizare automata, printre altele.

Noua Dacia Duster 1.3 TCe

Noua Dacia Duster 1.3 TCe

Noua Dacia Duster 1.3 TCe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Noua Dacia Duster 1.3 TCe
mai multe