Cea mai rapida masina cu tractiune fata s-a lansat si in Romania. Uite cat costa noua Honda Civic Type R!

  • Noua Honda Civic Type R porneste in Romania de la 39.522 de euro
  • Masina japoneza ofera o motorizare turbo de doi litri si 320 CP
  • Echiparea standard include faruri LED, jante pe 20", navigatie etc
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde un benzinar turbo de doi litri si 320 CP, o cutie manuala cu sase rapoarte, dar si faruri cu tehnologie LED, jante din aluminiu pe 20 de inch sau sistem de navigatie cu ecran tactil de sapte inch.

La mai bine de sase luni de la prima sa aparitie in public, celebrata cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in perioada 3 - 13 martie, noua Honda Civic Type R a ajuns si in Romania.

Echipata cu un propulsor turbo pe benzina, de doi litri si aproximativ 320 de cai putere, masina japoneza capabila sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 5.7 secunde are un pret de pornire de 39.522 de euro.

Honda Civic Type R - Noua Galerie Foto

Honda Civic Type R - Noua Galerie Foto

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul Honda Romania, noua generatie Civic Type R se bucura in standard de o cutie manuala cu sase rapoarte, faruri cu tehnologie LED, dar si jante din aluminiu pe 20 de inch.

Totodata, impresionanta masina japoneza mai ofera in echiparea de baza, fara costuri suplimentare, si un sistem de navigatie cu ecran tactil de sapte inch, amortizoare adaptive, climatizare automata sau franare autonoma de urgenta.

Noua Honda Civic Type R este cel mai rapid model cu tractiune fata din istoria circuitului de la Nurburgring, dupa ce a reusit un timp 7:43.8 minute si a batut recordul germanului Volkswagen Golf GTI Clubsport S.

Masina japoneza asteapta acum un raspuns din partea francezului Renault Megane RS, automobil (re)lansat oficial in urma cu mai putin de doua luni, in cadrul Salonului Auto International organizat la Frankfurt intre 14 si 24 octombrie.

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Honda Civic Type R - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Honda Civic Type R - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2017