Cea mai rapida Skoda Octavia din toate timpurile isi arata fata si muschii in primele imagini reale

  • Noul Skoda Octavia RS 245 a debutat oficial la Geneva
  • Automobilul ceh preia fata controversata a versiunii standard
  • Clientii vor avea la dispozitie un 2.0 turbo de 245 CP
Distribuie pe Facebook

Turul virtual al Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva continua cu noua Skoda Octavia RS 245, cea mai rapida optiune din istoria modelului ceh de clasa compacta.

Faceliftul aplicat recent celei de-a treia generatii a modelului Skoda Octavia vine cu o veste buna si una rea. Incepand cu sfarsitul, noua parte frontala cu faruri duble este de departe eroina negativa.

Daca trecem la lucrurile pozitive, ei bine... unul este putin spus. Spre deosebire de versiunea initiala, varianta imbunatatita a automobilului ceh de clasa compacta ofera, de exemplu, si o optiune RS 245.

Pusa in miscare de o unitate turbo de cu capacitate de doi litri, masina in cauza dezvolta o putere maxima de 245 CP - dupa cum o sugereaza, de altfel si denumirea sa. Cuplul motor se ridica, in schimb, la 370 Nm.

O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza meniul tehnic. Cu mentiunea ca, pentru prima oara, clientii pot opta si pentru o cutie DSG cu sapte trepte de viteza.

Multumita acestor elemente, noua Skoda Octavia RS 245 are nevoie de numai 6.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Viteza maxima este si de-aceasta data limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Asa cum precizam si anterior, vestile bune nu se opresc aici. Ba dimpotriva: facelift aplicat recent celei de-a treia generatii a modelului ceh de clasa compacta aduce si faruri Full-LED, daca vrei.

Ecranul tactil disponibil inclusiv intr-o diagonala de 9.2 inch face si el parte din echipa eroilor pozitivi. Alaturi de modulul LTE pentru internet de mare viteza, incarcarea wireless pentru telefonul mobil si altele.

Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale

Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale

Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale

Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale

Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale

Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale

Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Skoda Octavia RS 245 - Poze Reale
mai multe