Cea mai recenta galerie foto a cehilor de la Skoda ne permite sa admiram noul Kodiaq din toate unghiurile. SUV-ul se lanseaza la Paris

Cea mai recenta galerie foto a cehilor de la Skoda ne permite sa admiram noul Kodiaq din toate unghiurile. SUV-ul se lanseaza la Paris
  • Skoda a publicat noi fotografii cu primul lor SUV, modelul Kodiaq
  • Cehii nu se opresc aici si au anuntat ca pe viitor vor lansa mai multe SUV-uri
  • Skoda Kodiaq va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a publicat o galerie foto a carei vedeta este nimeni altul decat primul lor SUV, modelul Kodiaq. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Paris de la finalul acestei luni.

Skoda ne-a tachinat o lunga perioada cu diferite filmulete si fotografii ale modelului Kodiaq, pana acum ceva vreme cand primul SUV din istoria marcii a fost lansat oficial. Ei bine, potrivit ultimelor informatii, cehii nu se opresc aici, si vor sa lanseze in viitor mai multe SUV-uri, profitand astfel de popularitatea tot mai mare a acestui segment.

Skoda Kodiaq

Odata cu introducerea lui Kodiaq, constructorul ceh si-a extins gama de modele la 7 modele si la peste 40 de variante de configurare. Acestora li se vor mai alatura, cel mai probabil, o versiune vRS a SUV-ului proaspat lansat si un coupe care sa rivalizeze cu Land Rover-ul Evoque sau cu Mercedes-ul GLE.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq

Gama de SUV-uri va fi definitivata de un model ceva mai mic, care sa intre in aceeasi clasa cu Nissan-ul Juke, Renault-ul Captur sau Peugeot-ul 2008, de un succesor al crossover-ului Yeti, care momentan se bucura de vanzari foarte mari, si nu in ultimul rand, de un SUV accesibil ca pret, gandit special pentru piata din China.

Skoda Kodiaq

Dupa cum spuneam, Skoda va prezenta oficial modelul Kodiaq la Salonul Auto de la Paris de la finalul acestei luni, iar pe langa acesta, cei care vor ajunge pe la pavilionul cehilor, vor putea sa arunce un ochi peste ultimele tehnologii pentru conectivitate, dar si sa admire mai multe mostre de design realizate de inginerii de la Preciosa, laboratorul constructorului ceh de automobile.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq

Chiar daca este unul dintre cele mai importante saloane auto, mai multi constructori de automobile au ales sa lipseasca anul acesta din capitala Frantei, si sa se concentreze mai mult pe publicitatea online pentru a-si promova modelele. Printre acestia se numara Mazda, Bentley, Lamborghini, Ford, Roll-Royce sau suedezii de la Volvo.
Skoda Kodiaq
Skoda Kodiaq
Skoda Kodiaq
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (87) Poze Skoda Kodiaq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2016