Cea mai vanduta masina din 2019 a primit o noua versiune de caroserie. Cum arata in realitate varianta care a surprins omenirea

Cea mai vanduta masina din 2019 a primit o noua versiune de caroserie. Cum arata in realitate varianta care a surprins omenirea
  • Cea mai vanduta masina din 2019 a primit o noua versiune de caroserie
  • Cum arata in realitate varianta care a surprins omenirea
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu ramane, pentru moment, decat un mare mister, insa primele exemplare vor ajunge pe strazi inainte ca anul 2021 sa devina istorie, conform ultimelor detalii si informatii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 11 luni, cea dintai generatie a gamei comercializate de Toyota sub denumirea de Corolla Cross a debutat recent, zilele acestea, si pe piata din SUA. Nota de plata nu ramane, pentru moment, decat un mare mister, insa clientii nu vor avea la dispozitie decat o singura motorizare: o unitate de doi litri si 169 CP.

Asamblata pe platforma TNGA-C, respectiva masina masoara aproximativ 4.460 de milimetri in lungime, in timp ce valorile specifice inaltimii, latimii si ampatamentului se ridica la 1.646, 1.825 si, nu in ultimul rand, 2.640 de milimetri.

Disponibila in trei variante de echipare, cea dintai generatie a gamei comercializate de Toyota sub denumirea de Corolla Cross ofera in standard jante din otel pe 17 inch, aer conditionat si sistem de infotainment cu display de sapte inch. Versiunile superioare dispun, in schimb, de jante din aliaj, climatizare automata si sistem de infotainment cu display de opt inch.

Respectiva masina va ajunge in showroom-uri, la vanzare, atat intr-o configuratie cu tractiune fata, cat si alaturi de tractiune integrala, potrivit primelor informatii si detalii oficiale prezentate publicului din Statele Unite ale Americii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2021