Cea mai vanduta masina din 2019 a primit o noua versiune de caroserie. Cum arata varianta care a surprins omenirea

Cea mai vanduta masina din 2019 a primit o noua versiune de caroserie. Cum arata varianta care a surprins omenirea
  • Cea mai vanduta masina din 2019 a primit o noua versiune
  • Cum arata varianta de caroserie care a surprins omenirea
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari mari si late, una dintre acestea livrata in compania unui propulsor electric.

Dupa mai bine de 48 de milioane de unitati comercializate la nivel global, dintre care aproape 1.5 milioane doar pe parcursul anului trecut, legendara Toyota Corolla primeste (si) o versiune SUV. Vanduta alaturi de indicativul Cross, asemeni noului Yaris Cross, respectiva varianta de caroserie va fi disponibila, cel putin initial, doar pe piata din Thailanda.

Sub capota, clientii masinii in cauza vor fi intampinati de un benzinar aspirat cu capacitatea cilindrica de 1.8 litri si puterea maxima de 140 CP, ce ofera un consum mediu de carburant de 6.5 litri la 100 de kilometri, potrivit primelor informatii.

Noua versiune Toyota Corolla Cross va fi vanduta pe aceeasi piata din Thailanda si intr-o varianta Hybrid, care combina un motor termic de 1.798 de centimetri cubi si 98 de cai putere cu o unitate electrica ce dezvolta aproximativ 72 CP. Puterea combinata a sistemului cu pricina se ridica la 122 de cai, in timp ce consumul mediu nu depaseste 4.3 litri la 100 km.

Construita pe celebra platforma TNGA, masina anuntata in cursul zilei de astazi masoara 4.460 de milimetri in lungime si 2.64 metri in ampatament, pe cand capacitatea de incarcare a portbagajului e de 487 de litri, conform primelor detalii.

Asa cum era de asteptat, versiunea de caroserie Toyota Corolla Cross se bucura de nenumarate tehnologii de ultima ora, inclusiv Dynamic Radar Cruise Control cu functie Lane Tracing Assist si Rear CROSS Traffic Alert. Totodata, noua varianta mai dispune si de climatizare cu reglare automata a temperaturii pe doua zone, display central cu diagonala de noua inch etc.

Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Toyota Corolla Cross
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2020