Cea mai vanduta Mazda din 2020 a primit un facelift major. Primele imagini si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Cea mai vanduta Mazda din 2020 a primit un facelift major. Primele imagini si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cea mai vanduta Mazda din 2020 a primit un facelift major
  • Primele imagini si fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Lista marilor noutati culmineaza cu sistemul de asistenta Cruising & Traffic Support - care ajuta soferul cu directia, franele si acceleratia in conditii de trafic intens.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci ani, cea de-a doua generatie a gamei comercializate de Mazda sub numele de CX-5 a primit de curand, chiar zilele acestea, un binemeritat facelift. Privita de la exterior spre interior, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii din Tara Soarelui Rasare se remarca in special prin blocurile optice fata si spate restilizate, lista noutatilor vizuale cuprinzand inclusiv o nuanta proaspata pentru caroserie.

Mazda CX-5 Facelift

Mazda CX-5 Facelift

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici incarcarea wireless a telefonului mobil sau, dupa cum precizam si anterior, inca din primele randuri ale materialului, sistemul de asistenta Cruising & Traffic Support - care ajuta soferul cu acceleratia, franele si directia in conditii de trafic intens.

Anuntata de curand, chiar la inceputul acestei saptamani, mult anticipata versiune imbunatatita caracteristica gamei comercializate de Mazda sub numele de CX-5 se mai poate lauda si cu trei echipari noi, botezate Newground, Homura si High+, asa cum se precizeaza in comunicatul oficial de presa dat publicitatii. Diferite modificari au fost operate si la nivelul suspensiei, dar si scaunelor, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Nota de plata nu reprezinta - cel putin la momentul de fata, decat un mare mister, conducerea companiei producatoare alegand sa pastreze sub lacat, printre altele, si eventualele schimbari, daca ele exista, evident, aduse gamei de motorizari pusa la dispozitia potentialilor clienti.

Mazda CX-5 Facelift

Mazda CX-5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Mazda CX-5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2021