Cel mai accesibil Ferrari tocmai a devenit mai bun si mai puternic. Cati CP are decapotabila italiana

Cel mai accesibil Ferrari tocmai a devenit mai bun si mai puternic. Cati CP are decapotabila italiana
  • Modificari subtile de design
  • Un nou sistem de evacuare
  • Motorul dezvolta 620 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Ferrari Portofino, cel mai accesibil model din gama constructorului de la Maranello, tocmai a primit un facelift. Printre imbunatatiri se numara si mai multi cai putere pentru motorul V8 turbo.

In urma cu trei ani, Ferrari se prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu Portofino. O sportiva decapotabila care sa inlocuiasca vechiul California T.

Acum, italienii au publicat primele imagini si informatii cu privire la Portofino M sau cu alte cuvinte facelift-ul celui mai accesibil model din gama Ferrari. M vine de la Modificata.

Ferrari Portofino M

Aspectul exterior a fost schimbat putin, atat in fata cat si in partea din spate unde si-a facut aparitia un nou sistem de evacuare. Si habitaclul a fost redesenat nitel iar scaunele au acum functie de incalzire si ventilare.

Ferrari Portofino M

Din punct de vedere tehnic, Ferrari Portofino M pastreaza motorul V8 turbo de 3.9 litri insa puterea a crescut la 620 CP (+20 CP) in timp de cuplul a ramas neschimbat la 760 Nm. Resursele sunt gestionate acum de o transmisie automata cu dublu-ambreiaj si 8 trepte.

Ferrari Portofino M

In aceste conditii, Portofino M atinge 100 de km/h in 3.45 secunde (fata de 3.5) iar viteza de top este de 320 km/h. In plus, cel de la volan are acum si un mod de condus Race.

Ferrari Portofino M

In ceea ce priveste siguranta, noul Ferrari Portofino M propune o gama larga de sisteme, inclusiv Adaptive Cruise Control cu functie Stop&Go, Predictive Emergency Brake System, Blind Spot Monitoring, Lane Departure Warning, Automatic High Beam, Traffic Sign Recognition, Surround View sau Rear Cross Traffic Alert.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2020