Cel mai avansat Rolls-Royce din istorie, noul GHOST, a ajuns in Romania

Cel mai avansat Rolls-Royce din istorie, noul GHOST, a ajuns in Romania
  • Lansat in toamna anului trecut
  • Dezvoltat pe o arhitectura noua
  • Cel mai avansat Rolls-Royce din istorie
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Rolls-Royce Ghost a ajuns in Romania si poate fi admirata, momentan doar de posibili clienti, la sediul Rolls-Royce Motor Service din Bucuresti.

Britanicii de la Rolls-Royce au lansat noua generatie Ghost la inceputul lunii septembrie 2020.

Noul Ghost este dezvoltat pe aceeasi arhitectura ca Phantom si Cullinan si a crescut putin in dimensiuni, comparativ cu vechiul model. Mai exact, lungimea masoara acum 5.546 milimetri (+89) iar latimea a crescut cu 30 de milimetri la 1.978 mm.

Rolls-Royce Ghost

Desi echipa de creatie a pastrat unele elemente de caracter, design-ul exterior a suferit cateva modificari discrete. Farurile sunt ceva mai inguste, stopurile sunt noi iar grila frontala "Pantheon", iluminata discret de 20 de LED-uri, este si ea noua.

Limuzina britanicilor reflecta un nou model de apreciere a luxului, definit prin minimalism. Tocmai de aceea, interiorul a fost simplificat punandu-se accentul pe autenticitatea materialelor si nu pe exprimarea vizibila a luxului.

Rolls-Royce Ghost

Locul ceasurilor de bord a fost luat de un instrumentar complet digital. Premiera absoluta este insa plansa de bord iluminata, pe care se distinge denumirea Ghost inconjurata de peste 850 de "stele".

Rolls-Royce Ghost

Pentru cei care doresc mai mult spatiu pentru pasagerii din spate, Rolls-Royce Ghost poate fi comandat si in versiune Extended. Ampatamentul este, in cazul sau, cu 170 mm mai lung astfel ca masina are cel mai generos loc in spate dintre toate sedanurile cu patru locuri. Exceptie face, desigur, Phantom Extended.

Rolls-Royce Ghost

Sub capota, noul Rolls-Royce Ghost ascunde propulsorul V12 de 6.75 litri care livreaza ambelor punti 571 de cai putere si 850 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h in 4.8 secunde.

Rolls-Royce Ghost

Pentru o distribuire perfecta de 50/50 a greutatii, motorul a fost pozitionat in spatele puntii fata. Totodata, primul sistem de suspensii Planar din lume creste semnificativ agilitatea si manevrabilitatea.

Rolls-Royce Ghost

Noul Rolls-Royce Phantom a ajuns acum in Romania si poate fi admirat in cadrul unor prezentari individuale la sediul Rolls-Royce Motor Cars Service din Bucuresti. Din cauza pandemiei de coronavirus, aceste prezentari sunt doar pentru clienti.

Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Rolls-Royce Ghost
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2021