Cel mai controversat BMW al momentului. Ti-l aratam in primele clipuri video

Cel mai controversat BMW al momentului. Ti-l aratam in primele clipuri video
  • BMW prezinta oficial noul Seria 6 Gran Turismo
  • Acesta inlocuieste vechiul Seria 5 GT
  • Gama de motorizari cuprinde trei unitati diferite
Distribuie pe Facebook

A reusit sa porneasca o intreaga dezbatere asupra design-ului sau inca de la aparitia primelor fotografii oficiale. Dar noul BMW Seria 6 Gran Turismo vrea sa ne convinga ca nu arata atat de rau, astfel ca apeleaza la ajutorul unei cuprinzatoare galerii video.

Ultimele informatii 'pe surse' anuntau ca BMW nu va mai dezvolta un succesor al modelului Seria 6 insa, in cele din urma, inevitabilul s-a produs.

La inceputul acestei saptamani, atunci cand nimeni nu se mai astepta, producatorul bavarez a publicat mai multe imagini ale unui asemenea produs.

Surpriza a fost si mai mare atunci cand publicul a descoperit ca respectivul automobil avea cinci portiere si un logo controversat: Gran Turismo.

Asadar, cei care sperau la un nou Seria 6 Coupe, Cabrio sau Gran Coupe au motive intemeiate sa fie suparati pe oficialii companiei BMW.

Modelul pe care il asteptau cu mare nerabdare fanii inraiti ai producatorului bavarez a primit o cu totul alta sarcina: de a inlocuit Seria 5 GT.

Din aceasta cauza au pornit si controversele, respectivul automobil in cinci portiere adoptand 'nefericitul' design posterior tipic inclusiv X6-lui.

In schimb, spre deosebire de exterior, atat interiorul, cat si platforma tehnica provin de la ultima generatie a modelului Seria 5, generatia G30.

Valabil si in cazul gamei de motorizari, formata - cel putin pentru inceput - din numai doua unitati pe benzina si una diesel, toate supraalimentate.

Noul BMW 630i Gran Turismo joaca rolul versiunii de baza, propulsia sa fiind asigurata de un motor in patru cilindri, de doi litri si 258 cai putere.

Urmatoarea pe lista, varianta 630d GT este animata de o motorizare cu sase cilindri in linie, care scoate 265 CP din 2.993 centimetri cubi.

Optiunile clientilor se incheie cu un BMW 640i Gran Turismo, care se traduce printr-o unitate I6 de trei litri si 340 cai putere prezenta la datorie.

Toate cele trei propulsoare oferite momentan de automobilul producatorului bavarez sunt cuplate la o cutie automata cu opt rapoarte.

Cumparatorii pot opta - doar in cazul modelelor cu sase cilindri in linie, ce este drept - si pentru sistemul de tractiune integrala xDrive.

Punem aici capat informatiilor privind noul BMW Seria 6 GT si revenim la subiectul principal al acestui material, prezentarea video a masinii.

Distribuie pe Facebook
mai multe