Cel mai ieftin BMW Seria 6 al momentului a primit o noua motorizare diesel

Cel mai ieftin BMW Seria 6 al momentului a primit o noua motorizare diesel
  • Compania BMW anunta modelul 620d Gran Turismo
  • Automobilul bavarez ofera un 2.0 diesel de 190 CP
  • Cutia Steptronic in opt trepte este standard
Distribuie pe Facebook

Pozitionat la baza gamei, modelul 620d Gran Turismo este pus in miscare de o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.995 de centimetri cubi. Puterea maxima de 190 CP este livrata exclusiv puntii spate, prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte.

Este oficial. Incepand cu luna iulie a acestui an, clientii celui mai ieftin BMW Seria 6 al momentului vor avea la dispozitie o noua motorizare diesel. Este vorba, mai precis, despre un model 620d Gran Turismo, pus in miscare de o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.995 de centimetri cubi.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, puterea maxima de 190 CP este livrata exclusiv puntii spate, prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 7.9 secunde, in timp ce viteza maxima se ridica la 220 km/h. Consumul mediu de carburant: 4.8 litri la 100 de kilometri.

Pana la momentul de fata, BMW nu a oferit niciun fel de informatie cu privire la pretul de vanzare al noului 620d Gran Turismo. Chiar si asa, nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca modelul respectiv va costa mai putin decat un 630d Gran Turismo - care, in Germania, porneste de la 66.900 de euro.

Un mare mister ramane, de altfel, si modul in care se va prezenta lista cu dotari standard. Putem preciza, in schimb, ca viitorii cumparatori vor avea si in cazul de fata o larga paleta de echipamente optionale, printre sistemele disponibile numarandu-se inclusiv directia integrala Integral Active Steering ori suspensia Executive Drive cu bare stabilizatoare active.

Cum detaliile referitoare la noul 630d Gran Turismo se sfarsesc aici, incheiem prin a preciza ca cel mai ieftin BMW Seria 6 al momentului este comercializat si pe piata din Romania, de la 63.903 euro. In schimbul acestei sume de bani este livrat modelul 630i Gran Turismo, cu motor pe benzina 2.0 turbo 258 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe