Cel mai ieftin coupe cu patru usi de la Mercedes a intrat in productie. Imagini de pe linia de asamblare

Cel mai ieftin coupe cu patru usi de la Mercedes a intrat in productie. Imagini de pe linia de asamblare
  • Mercedes a demarat productia noului CLA
  • Premiera publica are loc saptamana viitoare
  • Vanzarile vor demara in cursul lunii mai
Distribuie pe Facebook

Mercedes a demarat la sfarsitul saptamanii trecute productia celei de-a doua generatii a modelului CLA, automobil ce va putea fi admirat in premiera mondiala cu ocazia Geneva International Motor Show 2019 - un eveniment organizat chiar luna viitoare, intre 7 si 17 martie.

Chiar daca nu va debuta in mod public mai devreme de prima parte a lunii martie, atunci cand editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show isi va deschide larg portile, noul Mercedes CLA a intrat deja in productia de serie - care se deruleaza exclusiv la uzina companiei din Kecskemet, Ungaria.

Vanzarile celei de-a doua generatii a coupe-ului german cu patru usi vor demara abia la sfarsitul primaverii, in mai, motiv pentru care oficialii producatorului de automobile din Stuttgart nu au dat pana acum publicitatii niciun fel de informatie cu privire la lista de preturi ori optiunile din cadrul gamei de motorizari.

In schimb, Mercedes a dezvaluit alte detalii interesante cu privire la noul CLA, precum faptul ca este mai lung, mai lat, dar si mai incapator comparativ cu modelul anterior - care a fost introdus pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, in cursul anului 2013, in timp ce inaltimea este acum mai mica.

Referitor la partea estetica specifica celei de-a doua generatii a coupe-ului german cu patru usi, ei bine... asa cum era de asteptat, meniul exterior imprumuta mai multe elemente vizuale de la proaspat (re)lansatul CLS, pe cand departamentul interior vine cu toate calitatile si defectele compactei A-Class, evident.

Din punct de vedere tehnologic, noul Mercedes CLA reprezinta un important pas inainte, printre principalele puncte de atractie ale automobilului in cauza numarandu-se perechea de ecrane de la nivelul panoului de bord, plus diferite sisteme de siguranta activa care ii permit acestuia sa se conduca semi-autonom.

Mercedes CLA - Productie

Mercedes CLA - Productie

Mercedes CLA - Productie

Mercedes CLA - Productie

Mercedes CLA - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes CLA - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2019