Cel mai ieftin Mercedes poate fi comandat si in Romania. De la cat porneste noua generatie A-Class

Cel mai ieftin Mercedes poate fi comandat si in Romania. De la cat porneste noua generatie A-Class
  • Noua generatie Mercedes A-Class a debutat si in Romania
  • Acesta este disponibil cu trei motorizari
  • Intrarea in gama se face cu versiunea A 200
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Mercedes-Benz A-Class a debutat oficial la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, cel mai accesibil model al brandului german poate fi comandat si la noi in tara.

Spre bucuria fanilor si mai ales a clientilor, noua generatie Mercedes-Benz A-Class a fost lansata la inceputul lunii martie cu imbunatatiri majore. In primul rand, hatchback-ul a crescut in dimensiuni, ajungand sa masoare 4.419 milimetri in lungime (+127) si 1.796 mm (+16) latime.

2018 Mercedes-Benz A-Class

Ampatamentul a crescut si el la 2.729 de milimetri, fiind cu 30 de milimetri mai mare decat inainte. Asta inseamna ca pasagerii au mai mult spatiu la interior, iar portbagajul este acum ceva mai incapator: 370 de litri, fata de 341.

2018 Mercedes-Benz A-Class

Daca tot am pomenit de habitaclu, trebuie sa spunem ca acesta este de departe atractia principala a noului A-Class. Inginerii au lucrat la calitatea materialelor si finisajelor, iar bordul poate fi comandat in trei versiuni, dintre care una cu display-uri de 10.25 inch atat pentru instrumentarul de bord cat si pentru celebrul sistem multimedia MBUX (1.963 de euro)

2018 Mercedes-Benz A-Class

Acesta din urma beneficiaza de o forma de inteligenta artificiala si este capabil sa invete stilul fiecarui posesor. Fiindca genereaza o oarecare conexiune emotionala intre sofer si vehicul, acesta a fost botezat Mercedes-Benz User Experience.

2018 Mercedes-Benz A-Class

In Romania, noua generatie A-Class debuteaza cu trei motorizari, doua pe benzina si una diesel. Intrarea in gama se face cu versiunea A 200, echipata cu propulsorul pe benzina de 1.3 litri, cu 163 de cai putere si 250 Nm cuplu. Aceasta pleaca de la 30.297 de euro iar in standard vine alaturi de o cutie de viteze manuala cu sase trepte, insa clientii pot opta si pentru transmisia automata cu sapte trepte (2.094 de euro).

2018 Mercedes-Benz A-Class

Calea de mijloc poartea denumirea de A 250 si costa de la 36.652 de euro in sus. Pentru acesti bani primesti un motor de 2.0 litri capabil de 224 de cai si 350 Nm cuplu si o transmisie automata cu sapte trepte si dublu-ambreiaj.

2018 Mercedes-Benz A-Class

Singurul agregat diesel il regasim pe varianta A 180 d. Este vorba despre o unitate de 1.5 litri care dezvolta 116 cai si 260 Nm cuplu, iar singura transmisie oferta in acest caz este una cea automata cu sapte trepte.

2018 Mercedes-Benz A-Class

Daca un A-Class standard ti se pare mult prea comun, atunci poti alege unul dintre pachetele optionale puse la dispozitie de catre producatorul german de automobile. Spre exemplu, Edition 1 costa 6.925 de euro si vine cu tapiterie Artico/microfibra Dinamica, faruri cu LED, vopsea nemetalizata, lumini ambientala, covorase speciale si jante AMG de 19 inch.

2018 Mercedes-Benz A-Class

Pentru linia de echipare AMG trebuie sa platesti 3.415 euro, insa include aceeasi tapiterie ca si cel de dinainte, suspensie confort coborata, pachetul AMG Styling, scaune fata sport si covorase AMG.

2018 Mercedes-Benz A-Class

La fel de atractiv este si pachetul tehnic, care pentru 3.522 de euro aduce suspensie cu control activ al amortizoarelor, blocuri optice Multibeam, Keyless-Go sau sistem de franare imbunatatit.

2018 Mercedes-Benz A-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze 2018 Mercedes-Benz A-Class
mai multe