Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit un update major. Noul model se lauda cu un interior mai avansat ca oricand

Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit un update major. Noul model se lauda cu un interior mai avansat ca oricand
  • Cel mai ieftin SUV de la Audi a primit un update major
  • Noul model se lauda cu un interior mai avansat ca oricand
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata, in continuare, de o larga varietate de unitati pe benzina si motorina. Unele in trei, altele cu patru cilindri in linie, dezvaluie compania producatoare.

Prezentat intregii planete acum mai bine de opt ani - inca de la inceputul primaverii lui 2016, cel mai accesibil SUV din gama Audi a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: cunoscut sub numele de Q2, respectivul vehicul a primit recent, chiar pe parcursul zilelor precedente, nenumarate imbunatatiri tehnologice - printre multiplele noutati regasindu-se si un display central de 8.8 inch, cu functie touchscreen.

Audi Q2 Facelift

Drept urmare, joystick-ul specific vechiului sistem de infotainment a devenit inutil - astfel ca acesta a fost inlocuit cu un spatiu de depozitare, potrivit comunicatului de presa. Conform documentului in cauza, cumparatorii vor fi intampinati in standard, indiferent de varianta de echipare aleasa, si de instrumente de bord digitale - cu un ecran de 12.3" in dotare.

Cel mai recent Q2 din istorie se mai poate lauda - de aceasta data in mod optional, si cu o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Sonos. Oferit special pentru a concura impotriva unor nume precum MINI Countryman, vehiculul cu pricina se vinde la preturi pornind de la o suma de 28.500 de euro - in compania unor motorizari cu capacitatea de pana la 2.0 litri, versiunea de top producand 300 de cai putere.

Audi Q2 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi Q2 Facelift
mai multe