Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie. Cat costa in Romania

Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie. Cat costa in Romania
  • Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv - impartit in doua zone diferite de lucru, aparent.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de noua saptamani si jumatate - inca de la inceputul lunii iunie, noul BMW X1 U11 a fost lansat de curand, chiar pe parcursul zilelor anterioare, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la circa 41.200 de euro, potrivit configuratorului regasit pe site-ul distribuitorului local.

BMW X1 si BMW iX1

BMW X1 si BMW iX1

BMW X1 si BMW iX1

Disponibila sub indicativul sDrive18i, varianta de baza a respectivului SUV ascunde sub capota, in compartimentul motor, un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de numai 1.5 litri, conceput pentru a livra persoanei aflate in spatele volanului aproximativ 136 CP. Aceeasi versiune a mai pregatit - din punct de vedere mecanic, si o transmisie DCT in sapte rapoarte, si un sistem de tractiune fata.

Oferit in schimbul unei sume minime de 41.213 euro, noul BMW X1 sDrive18i pune la dispozitia clientilor sai - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, si o pereche de faruri cu tehnologie LED. Plus un set de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru, volan din piele etc.

Reteta caracteristica respectivului SUV continua, pe piata din Romania, cu o a doua savoare pe benzina, aroma comercializata sub denumirea de xDrive23i mizand pe o unitate I4 de 1.998 de centimetri cubi si undeva in jurul a 204 CP, se mentioneaza in fisa cu specificatii de ordin tehnic. Intre doua optiuni vor avea de ales si amatorii de diesel-uri: un sDrive18d si un xDrive23d - ambele de 2.0 litri si 150 sau 197 CP.

BMW X1 si BMW iX1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (200) Poze BMW X1 si BMW iX1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 August 2022