Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie. Cum arata in realitate

Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie. Cum arata in realitate
  • Cel mai ieftin SUV de la BMW a primit o noua generatie
  • Cum arata in realitate
  • Harman Kardon
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor descoperi o gama variata de unitati pe benzina si motorina, respectivelor motorizari - in trei sau patru cilindri, cu / fara electrificare - alaturandu-li-se un sistem de propulsie complet electric, in doua motoare.

Prezentat publicului larg in urma cu numai cateva zile, la inceputul acestei veri, cel mai recent X1 din istoria bavarezilor de la BMW stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa. Concurentul traditional al duo-ului compus din Audi Q3 si Mercedes GLA, daca mai era necesara o asemenea precizare, respectivul vehicul al marcii din Munchen se anunta mai incapator ca oricand, datorita unui ampatament cu aproximativ 22 milimetri mai mare - comparativ cu generatia precedenta.

BMW X1 si BMW iX1

BMW X1 si BMW iX1

BMW X1 si BMW iX1

O crestere de cateva zeci de milimetri - 53, 24, respectiv 48 - caracterizeaza inclusiv lungimea, latimea si inaltimea, pe cand portbagajul va intampina viitorii pasageri - mai nou - alaturi de o capacitate de incarcare cuprinsa intre 540 - 1.600 de litri, asa cum mentionam anterior.

Acelasi X1 U11 se va mai putea lauda, la nivelul departamentului exterior, si cu un aspect mai agresiv ca oricand, insotit de diferite elemente angulare / de dimensiuni generoase, cu interiorul concurentului traditional al duo-ului compus din Audi Q3 si Mercedes GLA impresionand - in schimb, prin pachetul tehnologic disponibil. Cu un ecran curbat masiv, impartit in doua zone de lucru, intre ceasurile de bord digitale si sistemul de infotainment de ultima generatie, regasindu-se in centrul atentiei.

Daca vine vorba despre gama de motorizari, cumparatorii vor avea la dispozitie un numar aproape infinit de solutii - cu batalia pentru prima pozitie in topul celor mai vandute optiuni urmand a se da intre modele pe benzina, diesel, mild-hybrid, plug-in hybrid si suta la suta electrice.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (200) Poze BMW X1 si BMW iX1
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2022