Cel mai ieftin SUV de la Hyundai a primit un facelift major. Modelul pe care sud-coreenii il vand la pret de Dacia Sandero Stepway are un design SF la exterior si ceasuri de bord digitale la interior. Cat costa in Romania

Cel mai ieftin SUV de la Hyundai a primit un facelift major. Modelul pe care sud-coreenii il vand la pret de Dacia Sandero Stepway are un design SF la exterior si ceasuri de bord digitale la interior. Cat costa in Romania
  • Cel mai ieftin SUV de la Hyundai a primit un facelift major
  • Modelul pe care sud-coreenii il vand la pret de Dacia Sandero Stepway are un design SF la exterior si ceasuri de bord digitale la interior
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem multimedia cu ecran de 10.25" in dotare. Plus scaune incalzite si o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 13 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui ianuarie, cel mai recent Bayon din istorie are, incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 17.017 euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului vehicul sud-coreean o au de platit pe piata din Romania, unde versiunea de baza gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de numai 1.2 litri, pe benzina. Acompaniata de o transmisie manuala in doar cinci rapoarte, aceasta nu produce decat 79 de cai putere.

Hyundai Bayon Facelift

Hyundai Bayon Facelift

Daca vine vorba, in schimb, despre continutul listei cu echipamente standard, de la orizont nu lipsesc nici luminile de zi, plus pozitie insotite de tehnologia LED, jantele pe 15 inch, realizate din otel, ori oglinzile laterale cu actionare electrica si functie de incalzire. Detaliilor cu pricina li se mai alatura geamuri fata si spate electrice, sistem de navigatie cu display de 10.25", camera pentru marsarier, pilot automat, tapiterie confectionata din stofa. Alte elemente demne de specifcat cuprind inclusiv volan cu aspect in trei spite, asistenta la pastrarea benzii de mers, instalatie de AC.

La polul opus, in varianta de top, cel mai accesibil SUV pe care sud-coreenii de la Hyundai il vinde in Romania isi intampina cumparatorii dispusi sa achite nota de plata de circa 21.420 de euro si in compania unui propulsor turbo in trei cilindri, cu capacitatea de 1.0 litri, pe benzina. Asociat unei cutii cu sapte trepte de viteza si, de asemenea, dublu ambreiaj, acesta ii confera modelului Bayon Facelift un maximum de 100 de cai putere. Dupa cum dezvaluie fisa cu caracteristici de ordin tehnic data presei.

Reteta in cauza pluseaza cu o dotare standard extrem de bogata, printre multiplele echipamente demne de enumerat regasindu-se luminile de intampinare si drum cu LED, jantele pe 16 inch, realizate din aliaj, oglinzile laterale cu actionare electrica si functie de incalzire, scaunele incalzite, geamurile fata si spate electrice. Nu lipsesc, totodata, nici instrumentele de bord digitale, cruise control-ul sau, mai mult ori mai putin surprinzator, climatizarea cu reglare automata. Afirmatie valabila si daca vine vorba cumva despre volanul incalzit, tapiteria confectionata din stofa, incarcatorul wireless pentru dispozitivelor mobile, iluminarea ambientala, pedalierul cromat.

Hyundai Bayon Facelift

Hyundai Bayon Facelift

Hyundai Bayon Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Hyundai Bayon Facelift
mai multe