Cel mai ieftin SUV de la Mercedes a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cat costa in Romania

Cel mai ieftin SUV de la Mercedes a primit un facelift major. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cat costa in Romania
  • Cel mai ieftin SUV de la Mercedes a primit un facelift major
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg acum mai bine de 14 saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui martie, noul GLA Facelift are - incepand de miercuri, si o nota de plata. 42.540 de euro este, mai exact, suma minima pe care clientii respectivului meniu o vor avea de achitat in Romania, acolo unde versiunea de baza - disponibila sub indicativul 180 d, se bucura de serviciile unei motorizari de 1.950 de centimetri cubi si undeva in jurul a 116 cai putere, pe motorina.

Mercedes GLA Facelift

Reteta caracteristica modelului mentionat anterior continua, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu o transmisie in sapte rapoarte - de tip DCT, plus un sistem de tractiune fata, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 11.0 secunde. Viteza maxima: 190 de kilometri pe ora - potrivit companiei producatoare.

Cat despre echiparea de serie, printre multiplele elemente specifice variantei entry-level a noului Mercedes GLA Facelift se numara - conform configuratorului oficial, si o pereche de faruri cu LED. Dar si un set de jante cu diametrul de 17 inch, sculptate din aliaj, camera video pentru mersul cu spatele, volan multifunctional - cu design in trei spite, tapiterie confectionata din piele artificiala, instalatie de climatizare cu reglare automata, scaune cu functie de incalzire etc.

Mercedes GLA Facelift

Mercedes GLA Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes GLA Facelift
mai multe