Cel mai ieftin SUV de la Porsche a primit un facelift major. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Cel mai ieftin SUV de la Porsche a primit un facelift major. Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cel mai ieftin SUV de la Porsche a primit un facelift major
  • Primele imagini si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie doua motorizari pe benzina, printre care si un V6 cu doua turbine, plus 440 CP.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ opt ani, primul Macan din istorie a primit de curand, zilele acestea, un facelift major. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri chiar in perioada urmatoare de timp, cel mai ieftin SUV de la Porsche aduce cu sine, in urma tratamentului suferit, o noua parte frontala, insa numeroase modificari au fost operate si la nivelul profilului lateral, dar si partii din spate a caroseriei.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu unele optiuni proaspete pentru culori si jante, in timp ce interiorul se remarca acum in special prin consola centrala care a renuntat la comenzile fizice pentru unele tactile.

Porsche Macan Facelift

Porsche Macan Facelift

Acelasi facelift major aplicat primului Macan din istorie se mai traduce, in cabina, si printr-un volan restilizat, in trei spite, a la 911, noi nuante si cusaturi, plus o maneta mai scurta a schimbatorului de viteze. Sub capota, cel mai ieftin SUV de la Porsche isi va intampina clientii alaturi de doua motorizari pe benzina, lista cu optiuni luand startul cu un propulsor turbo in patru cilindri, de doi litri si 265 cai putere, conform fisei cu specificatii tehnice.

Cealalta unitate disponibila consta intr-un V6 cu doua turbine si capacitatea de 2.9 litri, care promite sa dezvolte 380 CP in cazul versiunii S, respectiv 440 cai putere daca vine vorba despre, la momentul de fata, varianta de top GTS.

Noul Porsche Macan Facelift ofera in standard o cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, acompaniata de un sistem de tractiune integrala indiferent de motorul bifat. Drept urmare, problema acceleratiei de la 0 la 100 km/h isi gaseste rezolvarea chiar si in 4.3 secunde, in timp ce valoarea caracteristica vitezei maxime urca pana la 272 de kilometri pe ora, reiese din primele informatii si detalii oficiale date, recent, publicitatii.

Porsche Macan Facelift

Porsche Macan Facelift

Porsche Macan Facelift

Porsche Macan Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Porsche Macan Facelift
mai multe