Cel mai ieftin SUV de la SEAT a primit un facelift. Spaniolii nu ofera nici macar un singur motor TDI

Cel mai ieftin SUV de la SEAT a primit un facelift. Spaniolii nu ofera nici macar un singur motor TDI
  • Cel mai ieftin SUV de la SEAT a primit un facelift
  • Spaniolii nu ofera nici macar un singur motor TDI
Distribuie pe Facebook

In schimb, clientii interesati de consumul de carburant si costurile de rulare vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o motorizare de tip TGI.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - cu ocazia editiei din 2017 a celebrului Salon Auto International de la Frankfurt, cel mai ieftin SUV de la SEAT a primit de curand, chiar zilele acestea, un binemeritat facelift. Programat sa intre in productia de serie pe parcursul lunilor urmatoare, noul model vine cu mici modificari la nivelul partii frontale - acompaniate de lumini 100% LED si mai multe elemente proaspete in partea din spate a caroseriei cu cinci portiere in dotare.

La interior, spaniolii au mutat display-ul sistemului de infotainment, care a pregatit - de aceasta data, o diagonala de pana la 9.2 inch, in partea de sus a bordului.

SEAT Arona Facelift

SEAT Arona Facelift

SEAT Arona Facelift

Acelasi SEAT Arona Facelift se va mai putea lauda, in fata amatorilor de tehnologie, si cu ceasuri digitale, plus Apple CarPlay si Android Auto in versiunea wireless. Lista marilor noutati continua cu un volan imbracat in piele Nappa, dar si cateva optiuni proaspete la nivel de caroserie sau guri de ventilatie iluminate cu LED-uri.

Meniul caracteristic celui mai ieftin SUV din portofoliul spaniolilor se va incheia - de data aceasta, cu o gama de motorizari care nu ofera nici macar un singur diesel.

Dezvelit, de curand, publicului larg, chiar zilele acestea, mult anticipatul SEAT Arona Facelift pune la bataie - asemeni noului Ibiza, numai motoare pe benzina. In cazul de fata - ce este drept, vorbim despre patru unitati turbo, cu capacitati cilindrice de 1.0 sau 1.5 litri, proiectate pentru a livra puteri cuprinde intre 95 si 150 de cai.

Un propulsor 1.0 TGI de doar 90 de cai, capabil sa ruleze pe gaz comprimat natural, va completa oferta in materie de motorizari propusa de inginerii spaniolilor.

SEAT Arona Facelift

SEAT Arona Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze SEAT Arona Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2021