Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri. Cum arata in realitate

Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri. Cum arata in realitate
  • Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.5 litri, pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 285 de cai. Plus 355 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg cu doar cateva zile in urma - chiar la inceputul acestui an, cel mai mare SUV de la Honda stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior, modelul comercializat sub denumirea de Pilot, la preturi incepand de la putin peste 39.000 de dolari - potrivit configuratorului oficial, se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei in cinci usi, insa nici grila supradimensionata a radiatorului, jantele din aliaj condimentate cu un diametru de pana la 20 de inch sau stopurile unite cu o banda de culoare neagra nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, meniul disponibil debuteaza cu o tapiterie realizata din piele partial perforata, viitorii pasageri urmand a se bucura - la nivelul departamentului interior, si de scaune multifunctionale, cu actionare electrica, plus ventilatie. Din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile - detaliilor mentionate anterior alaturandu-li-se o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe trei zone, un volan incalzit, cu design in trei spite, boxe semnate de specialistii companiei Bose, un display central cu diagonala de pana la noua inch, Apple CarPlay, Android Auto.

Oferit in schimbul unei sume minime de 39.150 de dolari, conform configuratorului oficial, pachetul caracteristic modelului dezvelit publicului larg sub numele de Pilot se incheie, intr-un final, cu un motor - la randul lui, impozant, cel mai mare SUV de la Honda punand la dispozitia soferului un V6 aspirat, pe benzina. Acompaniat de o capacitate cilindrica de 3.471 de centimetri cubi, acesta apeleaza la o transmisie cu zece rapoarte si doua pedale pentru a livra rotilor o putere maxima de 285 CP - asa cum precizam la inceputul materialului nostru. Fisa cu specificatii tehnice cuprinde inclusiv un sistem de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2023