Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri. Cum arata in realitate

Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri. Cum arata in realitate
  • Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare variaza intre numai 37.090 si 52.480 de dolari. In functie si de versiunea de echipare pentru care viitorii cumparatori vor opta.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de cinci luni si jumatate, inca din ultima parte a lui februarie 2023, cea de-a patra generatie a impozantei Honda Pilot stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, respectiva masina se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, cu lungimea de aproximativ 5.077 de milimetri reprezentand - fara niciun fel de dubiu - principalul element de atractie, insa nici grila supradimensionata a radiatorului ori jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch nu vor trece, asemeni stopurilor unite cu o banda de culoare neagra, intocmai neobservate.

Lista ingredientelor care compun reteta specifica produsului mentionat si anterior - in paragraful precedent - continua cu un numar de sapte sau opt scaune, in functie de configuratia aleasa de client, lista elementelor demne de enumerat cuprinzand inclusiv tapiterie realizata din piele partial perforata, ceasuri de bord digitale, volan cu functie de incalzire, statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile etc. Din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic - nici display-ul central cu diagonala de pana la 9.0 inch, afisajul pe parbriz, boxele marca Bose s.a.m.d., in timp ce propulsia este asigurata de doar o singura motorizare: un V6 aspirat de 3.5 litri, cu 285 CP, pe benzina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 August 2023