Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri. Cum arata in realitate

Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri. Cum arata in realitate
  • Cel mai mare SUV de la Honda a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la opt locuri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar de 12 difuzoare semnate Bose. Plus instrumente de bord digitale si configurabile, oarecum inutil de adaugat.

Dezvaluit lumii intregi acum mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a lui februarie 2023, cel mai recent Pilot din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit la preturi incepand de la 37.090 de dolari - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, respectivul automobil din gama Honda se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o lungime de circa 5.077 de milimetri, cat si prin grila masiva a radiatorului, jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch ori stopurile unite cu o banda de culoare neagra, pe cand meniul de la interior adopta trei randuri de scaune pentru un total de sapte sau opt locuri, de la caz la caz.

Reteta caracteristica autoturismului mentionat anterior pluseaza - daca vine vorba, din nou, de cabina, cu ceasuri de bord digitale si configurabile, o instalatie audio de inalta fidelitate, cu 12 boxe marca Bose in dotare, un sistem de navigatie echipat cu un display tactil cu diagonala de pana la 9.0" si climatizare cu reglare automata, pe trei zone, a temperaturii. Cat despre continutul fisei cu specificatii de ordin tehnic - ei bine, documentul in cauza anunta prezenta unei singure versiuni de motorizare, varianta cu pricina gazduind sub capota un propulsor aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.5 litri, pe benzina, conceput special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 285 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2023