Cel mai mare SUV de la Hyundai a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape cinci metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cum arata in realitate

Cel mai mare SUV de la Hyundai a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape cinci metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cum arata in realitate
  • Cel mai mare SUV de la Hyundai a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de aproape cinci metri si ofera nu mai putin de opt locuri.
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.8 litri lucreaza alaturi de o transmisie cu doua pedale - in opt rapoarte, pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 291 de cai si 355 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg la jumatatea lunii aprilie - in urma cu mai putin de 30 de zile, noul Palisade Facelift stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, cel mai mare SUV din portofoliul sud-coreenilor de la Hyundai se remarca, in special, prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, insa adevarul este ca nici grila uriasa a radiatorului - redesenata complet, similar blocurilor optice frontale, nu va trece complet neobservata; ba dimpotriva, am putea spune.

Hyundai Palisade Facelift

Hyundai Palisade Facelift

Hyundai Palisade Facelift

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul saptamanilor urmatoare, inainte de finalul verii anului 2022, respectiva reteta isi va mai intampina cumparatorii si alaturi de aripi laterale proeminente, si de un spoiler spate restilizat subtil.

La interior - de cealalta parte a portierelor, noul Palisade Facelift beneficiaza de trei randuri de scaune si cel mult opt locuri, de ceasuri de bord digitale si configurabile, de un volan multifunctional cu patru spite, dar si de guri de ventilatie, plus comenzi pentru navigatie si player-ul audio regandite. Cel mai mare SUV din portofoliul sud-coreenilor de la Hyundai isi va mai surprinde clientii - odata ajunsi in cabina, si cu un display central de 12 inch, cu incarcare wireless a telefonului mobil s.a.m.d.

Gama de motorizari a scapat - in schimb, fara a primi vreun fel de modificare, astfel ca propulsia este asigurata in continuare de un benzinar aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.8 litri, ce lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra 291 CP si 355 Nm.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Hyundai Palisade Facelift
mai multe