Cel mai mare SUV de la Hyundai a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape cinci metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cum arata in realitate

Cel mai mare SUV de la Hyundai a debutat oficial. Noul model are o lungime de aproape cinci metri si ofera nu mai putin de opt locuri. Cum arata in realitate
  • Cel mai mare SUV de la Hyundai a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de aproape cinci metri si ofera nu mai putin de opt locuri
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile de vanzare variaza intre numai 35.900 si 49.850 de dolari - in functie si de versiunea de echipare pentru care s-a optat.

Dezvelit lumii intregi acum mai bine de-un an, inca de la inceputul lui 2022, noul Hyundai Palisade nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Privit de la exterior, respectivul automobil se remarca atat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde principalul punct de atractie consta, fara doar si poate, in lungimea de aproximativ 4.980 de milimetri, cat si prin designul SF de la nivelul partii frontale, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv un numar de pana la opt scaune, dispune pe trei randuri diferite.

Odata ajunsi in cabina, viitorii cumparatori vor mai descoperi - in plus, si ceasuri de bord digitale, un display central cu diagonala de 12.3 inch sau o instalatie audio de inalta fidelitate, condimentata cu 12 difuzoare care poarta semnatura specialistilor marcii Harman Kardon, seria vestilor bune continuand cu o tapiterie confectionata din piele Nappa, un plafon imbracat in microfibra, climatizare cu reglare automata automata a temperaturii etc.

Meniul caracteristic noului Palisade se incheie, intr-un final, cu un propulsor aspirat in sase cilindri, cu o capacitate de 3.8 litri, pe benzina, conceput sa livreze fie puntii fata, fie tuturor celor patru roti, de la caz la caz, undeva in jurul a 291 de cai putere si 355 de Newton-Metri. Din pacate, performantele nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa din peisaj nu lipsesc, daca mai era necesara o astfel de mentiune, nici transmisia Shiftronic cu opt rapoarte, in doua pedale, diferitele moduri de rulare s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe